Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Jövőhéten kezdek a Debreceni Egyetemen, gazdasági és menedzsment szakon és fogalmam sincs,mit is kéne tennem:a Neptunban az ajánlott tárgyak közül még legalább kettőt nem is tudtam felvenni, legalább kettőnél pedig még nem tettek közzé semmiféle időpontot ill. hogy hol tartják.Találtam egy órarendet, viszont abban csak elvétve akadnak egyezések a Neptunbeliekkel, legtöbbször pedig ütközés is van. Mivel még soha nem csináltam ilyet, így remélem nem kapok gyűlölködő válaszokat és hogy valaki tud tanácsot adni ( az még jobb lenne,ha ő is ugyanebben a cipőben járna).

2015. szept. 7. 11:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Még valami,egyik ismerősöm azt tanácsolta,hogy csak a neptunbeli időpontokkal foglalkozzak, amit találtam,az csak egy "ilyen is lehetne" típusú órarend,de én már tényleg nem tudom,hogy mit higgyek...
2015. szept. 7. 11:43
 2/3 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok, és a javaslatom a következő: Csak azokat a tárgyakat vedd fel első fálévben amik a neptun szerint kötelezőek. Régi órarenddel ne foglalkozz, mert Te 2015-ós tanmenet szerint mész, amit a neptun tud. Ütközések lehetnek, majd ezt az oktatókkal megbeszélitek.
2015. szept. 8. 07:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2015. szept. 8. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!