Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
Egyetemen tanulok, 1 tantárgyból kell még levizsgáznom, hogy megszerezzem az abszolutóriumot, de sose sikerül levizsgáznom belőle. Már annyira kikészültem a sok kudarctól, hogy szüneteltettem a sulit és elmentem inkább dolgozni. Most újra neki akarok feküdni, ez úttal találtam egy magántanárt aki remélem majd tud segíteni.
Viszont nagyon félek az újabb kudarctól, a szüleim se könnyítik meg a dolgom, mert folyton idegesítenek, hogy már annyit vizsgáztam hogy lehet inkább kirúgnak, nem engednek át azért se, mi lesz így velem, egy halom pénz volt a suli, stb. Ezért már ha csak ránézek a könyvekre, olyan gyomorideg jön rám, hogy elkezd fájni a hasam, izzadok, tehát teljesen leblokkolok.
Hogyan tudnám leküzdeni ezt az érzést és újra nekiállni tanulni?
Hozz döntést és határozd el, hogy ez neked igen is fontos és megcsinálod. Tanulj, gyakorolj, olvass minnél többet a témakörben.
Másik lehetőség: Ha annyira nem fontos, akkor hagyd ott az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!