Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » CNC gépkezelő vagy logisztikus...

CNC gépkezelő vagy logisztikus a jobb választás?

Figyelt kérdés
Eközött a kettő között vacilálok, hogy melyikkel könnyebb elhelyezkedni illetve nelyikkel lehet többet keresni. Egy jóbarátomnak ez volt minden vágya, hogy logisztikus lehessen, de 4 munkahely után azg mondja nekem,, hogy azt ne, mert nincsen szabadideje egy logisztikusnak, még éjjel is hívogatták! Meg nem tudok angolul, csak németül, de azt se folyékonyan... CNC-ről meg mindenki ódákat zeng, hogy szrrá keresik vele magukat. Ha ennyire jó, akkor miért hiányszakma! Érdekes... CNC-nél a 3 műszaktól félek igazából, meg drága nagyon legalábbis nekem. Kérdés, hogy megérné e rá befektetni. Melyik lenne a jobb vajon

2015. aug. 26. 21:08
 1/3 anonim válasza:

Egyértelműen a CNC.

Nagyon jól lehet keresni vele főleg külföldön, de itthon sem utolsó szakma..

A logisztikai ügyintézőkkel Dunát lehet rekezteni, és szart nem ér,ha nincs ismerősöd, 2 nyelvismereted és legalább 2 év tapasztalatod benne.

2015. aug. 27. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
CNC!!!!!!!!! KIBA...szott jó szakkma Qrva jól lehet vele keresni! mi öregek alig várjuk az ilyen magadfajta fiatal idiótákat hogy betaníthassunk titeket!
2015. aug. 27. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

tudod miért hiányszakma a cnc gépkezelő? én megmondom neked, azért, mert a mocsadék magyar cégvezetők azt várják el, hogy élő lexikonként 20 év tapasztalattal dolgozz bruttó 200-ért, kezdőként meg kb örülj, hogy dolgozhatsz egyáltalán, persze több műszakban... idővel majd talán eljutnak oda, hogy tényleg hiányszakma lesz, de most biztos nem az...

pontosabban: találsz munkát, de jól fizetni egyik se fog, amelyik esetleg jól fizet, az is csak a minimálbér + boríték módszerrel fizet jól

cnc gépkezelőt nem ajánlom, nem fogsz jól keresni, külföldön igen, de itthon nem... /egy cnc gépkezelő/

pl ahol most vagyok, a góré 2 évente cseréli az A8-asát újra, monacoban nyaral, az emberek meg éhbérért (bruttó 150-160e ft) dolgoznak 20-30 éves életveszélyes gépeken undorító körülmények között... és ne mondja nekem senki azt, hogy 150 bruttó nem éhbér egy precíziós szakmunkáért, tudtommal nem utcát söprünk...

2015. aug. 30. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!