CNC gépkezelő vagy logisztikus a jobb választás?
Egyértelműen a CNC.
Nagyon jól lehet keresni vele főleg külföldön, de itthon sem utolsó szakma..
A logisztikai ügyintézőkkel Dunát lehet rekezteni, és szart nem ér,ha nincs ismerősöd, 2 nyelvismereted és legalább 2 év tapasztalatod benne.
tudod miért hiányszakma a cnc gépkezelő? én megmondom neked, azért, mert a mocsadék magyar cégvezetők azt várják el, hogy élő lexikonként 20 év tapasztalattal dolgozz bruttó 200-ért, kezdőként meg kb örülj, hogy dolgozhatsz egyáltalán, persze több műszakban... idővel majd talán eljutnak oda, hogy tényleg hiányszakma lesz, de most biztos nem az...
pontosabban: találsz munkát, de jól fizetni egyik se fog, amelyik esetleg jól fizet, az is csak a minimálbér + boríték módszerrel fizet jól
cnc gépkezelőt nem ajánlom, nem fogsz jól keresni, külföldön igen, de itthon nem... /egy cnc gépkezelő/
pl ahol most vagyok, a góré 2 évente cseréli az A8-asát újra, monacoban nyaral, az emberek meg éhbérért (bruttó 150-160e ft) dolgoznak 20-30 éves életveszélyes gépeken undorító körülmények között... és ne mondja nekem senki azt, hogy 150 bruttó nem éhbér egy precíziós szakmunkáért, tudtommal nem utcát söprünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!