Hogy javitsak az átlagomon, ha 7 tantárgyhoz új tanárt vesznek fel?
Szeptemberben leszek 8-os, javitani szeretnèk az àtlagomon, dehogy csinàljam ùj tanàrokkal? A règi tanàrok jòk voltak, csak 1 nyugdijba ment, 1 meghalt, 1 felmondott?
Amelyik tantàrgyhoz ùj tanàr kell:
- Matek
- Foldrajz
- Muveszet tortenet
- Angol
- Informatika
- Technika
Kèrlek segìtsetek! Ha nem javìtok, akkor nem birok menni gimibe. Minden hasznos vàlaszt èrtèkelek!
Én sem értem az összefüggést - összesen 3 tárgyat látok, ahol esetleg egy nem megfelelően magyarázó tanár negatív irányba húzhat: matematika, angol, informatika.
A többinél csak meg kell tanulni az anyagot. (elnézést az ilyen anyagot tanító tanároktól, természetesen pl. a földrajz is fontos, de önállóan is megtanulható) szerintem.
Technikában meg vagy ügyes valaki vagy nem: fejleszteni lehet, csodát csinálni viszont csak kevesen tudnak :-)
Ha az osztály többi része se tud vele menni, akkor szólni kell. Ha meg csak Te nem tudsz haladni az angollal, akkor próbálj meg a neten mellé gyakorolni: nagyon jó "online angol" nylevleckék, gyakorlatok tesztek vannak.
Csak annyit kell beírnod a keresőbe, amit idézőjelbe tettem. Ne siránkozz! - cselekedj :D Bocs :-)
2.-ik vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!