Mi lehet a gond? Az en hibam? Hogyan javitsak?
Gimnaziumba jarok iden mar 2. eve. Az egyik tanarommal nem olyan jo a kapcsolatom,valoszinusitem azert,mert o egy hatarozott tanar en meg felenk.Felelesnel is halkan es idegesen beszelek...
Na szoval.4-5-os tanulo vagyok a legtobb tantargybol.De!Nagyon sokat kuzdok a jobb jegyert.Nem vagyok megelegedve a negyessel.
Es itt jon a gond. 2 tantargybol 4-esnel rosszabb jegyem van(nem reszleteznem,mivel szegyellem).Mindket tantargyat az a tanar tanitja akit mar az elobb emlitettem.
A kerdesem pedig: Mit csinalok rosszul h abbol a ket tantargybol nem erem el a jo szintet? TANULAS MENNYISEGEVEL NINCS GOND!
A tanulasi modszeremmel van a baj?
Esetleg a tanarral ?
Kerek mindenkit,hogy ne szidjon senkit,hisz itt nem rakenni szeretnek barkire is barmit,hanem megoldani a problemam.
"A tanulasi modszeremmel van a baj?
Esetleg a tanarral ? "
Ehhez,hogy erre válaszoljunk,szerintem arra kéne választ adnod,hogy hogy tanulod a tantárgyat.A módszeredről majd akkor tudunk véleményt írni.
A tanárról,adhatsz bővebb infót,hogy bunkó,vagy közömbös,miket mond neked,nem mond,stb. Beszéltél-e erről vele.
Ezek mellett pedig fontos maga a tantárgy is:
Mert ha pl. a kémiából van 4-nél rosszabb jegyed,vagy matek,fizika,lehet hogy csak nem vagy reál beállítottságú.Akkor nincs is semmi "baj",mert ha próbálod,és akkor se megy több,akkor ennyi telik tőled és kész.
Ha töri,magyar akkor lehet,hogy a módszerrel van a gond,vagy hogy a töriben pl. nem látod át a logikát,ahol van.Vagy pl. az évszámok nem mennek stb.
Most így csak találgattam.
De majd írok bővebben is,ha válaszolsz a kérdésekre bővebben :)
sajnos a tortenelemmel kuzdok:( a logikai osszefuggesek okesak,evszamok,helyszinek,definiciok viszont total kaosz:(
a tanarrol meg nem szeretnek igy beszelni...Raadasul a bunkosag szubjektiv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!