Van esély rá h javítsak, h 2. félévben ne bukjak meg?
Figyelt kérdés
Most végzős vagyok. Matematikából nagyon elcsesztem az első félévet, szinte csak eggyeseim vannak melette pár kettes(6db eggyes, 2 db kettes) még 1 dolgozat lesz ebben az évben. Tisztában vagyok vele h most megfogok bukni félévkor. A 2. félév ugye sokkal rövidebb lesz kevesebb dogával. Ha második félévben nem szerzek eggyest csak ketteseket meg 3asokat akkor ugy nem bukok meg évvégén ugye?2014. jan. 3. 11:12
1/2 anonim válasza:
Ezt a tanárral beszéld meg, mindenki máshogy osztályoz, ráadásul az első félév ebben az évben nagyobb arányban kéne, hogy beszámítson az évvégibe, mint a második. Én a helyedben inkább azon aggódnék, hogy ha a tanár rendes, és nem buktat meg, akkor átmegyek-e majd az érettségin egyáltalán... Nálunk tavaly (mikor én érettségiztem) volt olyan tanár, aki direkt megbuktatott valakit a tárgyából évvégén, csak azért, hogy ne égesse le őt az érettségin, mert sík hülye volt és simán megbukott volna rajta.
2/2 anonim válasza:
Szerintem van esélyed! Húzzál bele, és ez a dolgozatod is legyen jó, legalább egy hármas. Tudom, hogy ez még ehez a félévhez tartozik, de akkor a tanár látja, hogy elkezdtél tanulni... Ne adjad fel, mert sikerülhet, simán. Én szurkolok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!