NEPTUN-ban meddig lehet beiratkozni egy szakra? Van valami határidő?
Holnapig kell módosítani a személyes adatokat, ezt el is intéztem ma, de 10 nap, míg a Neptunban is megjelennek az adatok, addig pedig nem tudom érvényesíteni a beiratkozási nyilatkozatot, mivel nincsenek rajta ezek az adatok.
Ugye nem futok ki az időből? Nem nagyon találok a beiratkozási időszakról semmilyen határidőt.
Ha ELTE-s leszel, akkor úgy tudom, szeptember 12-éig, de akkor már cseszheted az összes tárgyadat :D
Meg a diákigazolvány befizetési határideje augusztus 25. (nálunk), szóval aktiváld a féléved szerintem akár most.
Legalább tudod tanulmányozni, milyen óráid lesznek, meg hogy tudod majd az órarendedet összerakni, stb.
Én igazából előbb aktiváltam, utána csináltam adategyeztetést, és aztán meg is ijedtem, hogy a nyilatkozatomban a régi adataim jelentek meg. De aztán rányomtam a bejelentkezés módosítására (vagy valami ilyesmire), és rögtön a jó adatokat írta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!