Miért nem tudok beiratkozni?
Felvettek egyetemre (második szak), a NEPTUN-ban már megjelent a Képzés alatt, viszont amikor a Beiratkozásra kattintok, azt írja ki, hogy "Általános rendszerhiba történt". Ez most csak a szokásos dolog és a Neptun rossz, vagy írnom kellene a TO-nak?
Tudom, hogy még korán van, mert az első szaknál csak augusztus elején kaptam meg a Neptun kódom, tehát nem vagyok elkésve, de örültem volna, ha már most letudom ezt is.
hiába írnál a TO-nak, nyári szünet van ott is.
majd aug.végén lehet beiratkozni. általában.
hiába nézed a neptunt, mindig is ki fogja írni a beiratkozást.
Ismeritek ti a Neptun rendszerét? Ahhoz, hogy augusztus végén be tudjak iratkozni, onnan kell majd letöltenem a dokumentumokat, de amíg NEPTUNON KERESZTÜL, ELEKTRONIKUSAN nem iratkozom be, ez NEM megy.
Hangsúlyozom, hogy nem vagyok elkésve ezzel, meg mással sem, egyszerűen csak nem tudom, mi az oka, hogy hibát ír ki. Nem a HIVATALOS beiratkozásra vagyok kíváncsi, írtam, hogy azzal tisztában vagyok. Nem ez az első beiratkozásom.
Szia! :)
Először is, nyugi! Másodszor: nálunk az egyetemen pl. ki van írva, hogy csak bizonyos időtartam után nyílik meg a Neptunban a beiratkozás, ahol aktívra vagy passzívra állíthatod a féléved. Ez nekünk kb. augusztus közepén szokott megtörténni, ekkor működik ez a funkció normálisan.
Lehetséges, hogy még a te esetedben sincs engedélyezve a Neptun ezen funkciója, azt ajánlom, nézz szét egy kicsit a hivatalos weboldalán az egyetemnek, hátha ott van róla valami információ.
Ha minden kötél szakad, és szerinted már most nyitva kellene lennie, akkor pedig hívd fel a TO-t.
képzeld, én két fősulit jártam ki, ismerem a neptunt.
sose lehetett beiratkozni júliusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!