PTE-BTK szabad bölcsész előadások?
Figyelt kérdés
A Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarán a szabad bölcsész szakon miféle előadások vannak? Pl. kreatív írás, esztétika és hasonló dolgokléteznek?
Érdekelnek ezek a dolgok (kreatív írás, versek, novellaírás, stb...), de kihagyok egy évet egyetem előtt, viszont ha lehetséges az ilyen, akkor szívesen beülnék csak úgy egy-két órát meghallgatni.
Lehetséges az ilyen, vagy nagyon komolyan veszik a névsort, jelenlévőket, ilyesmi?
PTE-BTK-sok esetleg ha vannak itt, valami infót, ötletet, segítséget kérhetek?
köszönöm szépen(:
2015. aug. 7. 15:03
1/4 anonim válasza:
Előadástól függ mennyire vesznek komolyan bármit, de ez szaktól független. Az biztos, hogy külsősként senki nem fog megölni ha beülsz egy órára, főleg ha ismersz is valakit onnan, de ha nem, egy nagyobb előadáson akkor sem fog rákérdezni senki, hogy kicsoda vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ(:
esetleg tudna valaki pár előadást amire érdemes benézni, vagy érdekes lehet?
2015. aug. 8. 09:47
3/4 anonim válasza:
Én sz. bölcsész vagyok, kreatív írásról nem tudok, bár biztos van valami, magyar szakon. Sz. bölcsin, ami érdekes a filozófia előadások, illetve az esztétika, művtöri. Persze ha fogékony vagy ezekre :)
4/4 anonim válasza:
Ja és persze, senki sem fog szólni, esetleg megemlíted a tanárnak óra elején, h ki vagy és érdekel azóra. Finoman szólva sincs mindig "teltház" az órákon, szal még örülnek is a kíváncsi szempároknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!