Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvettek aztán mégsem? 23....

Felvettek aztán mégsem? 23. -án megkaptam az sms-t, hogy elértem a megszabott ponthatárt, és sikerült a felvételem az egyetemre. Hétfőn pedig kaptam egy sms-t, hogy egyik megjelölt helyen sem értem el a ponthatárt. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 éve én is kaptam levelet
2015. júl. 29. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én tavaly jelentkeztem, akkor már csak emailt kaptunk az egyetemtől. A napokban valószínűleg neked is meg fog jönni.
2015. júl. 29. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Pedig tavaly én kaptam levelet, méghozzá kettőt is. Az egyikben a határozat a pontok, hogy mi alapján jutottam be, koleszokról infók meg stb, mindenről, aztán külön jött később egy a gólyatáborról, sőt, lehet, hogy volt még egy hök-ös is, az adatokat kérték be, meg a diákhoz, de ebben azért nem vagyok biztos, hogy külön volt. Pont azt mondta mindenki tavaly, hogy e-mail nincs, és tényleg... De ne aggódj, mert valahogy meg fogod kapni az információkat, ha meg van a pontod, akkor meg biztos, hogy bejutottál!

Sok sikert!

2015. júl. 30. 15:13
 14/15 anonim válasza:
Kapsz levelet, én már megkaptam :) (SZTE)
2015. júl. 30. 21:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetemfüggő hogy hol küldenek emailt és hol levelet.
2015. júl. 31. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!