Mikor kapjuk meg a hivatalos értesítést, hogy felvettek?
És milyen úton?
Levél?
E-mail?
Mikor kell beiratkozni?
Diákot mikor kapunk?
Ti tudtok ezekről valamit?
Elvileg levelet kapunk majd, egy picivel később, mint a pontszámhirdetés, tehát szerintem a jövő héten.
Beiratkozni a regisztrációs héten kell, ami az aug. 31-ével kezdődő hét. Diákot pedig ezután tudunk majd igényelni, érdemes legkésőbb október elejéig, hogy ne járjon le az az ideiglenes, amit a középsulitól kaptunk.
Belenézel a felvibe és leellenőrződ magadnak
Kapsz majd értesítést a felvételi infókról, de a sulid weboldalán tuti van egy gólyáknak szánt infócsomag, keresgélj
Diákot igényelned kell majd neptunban, és egyszer csak megérkezik
Én annó postán kaptam valamikor aug 1. 2. hete körül.
Máshol emailről írnak, de ha sokáig nem kapsz akkor a postást lesd gondolom. Sokáig tart ennyi embert értesíteni.
Beiratkozásról, diákról a hivatalos értesítőben lesz szó, azt tanulmányozd majd át. Nálunk szept elején vagy az orientációs napokon volt aug végén a beiratkozás, nyelvvizsgák bemutatása, fénymásolatának leadása, adatok megadása, vagy ellenőrzése, valami ilyesmi...
minden le lesz írva, ne félj
Tényleg, igaza van a válaszolónak, aki kijavította, nem mindenhol az a regisztrációs hét. (Csak most annyira koncentrálnom kell a saját időpontjaimra, hogy másnak nem maradt hely:D)
Nézd meg az e-mailedet, én ma kaptam értesítést, és neptun kódot, ami alapján már egy csomó dolgot meg tudtam nézni, sok infóhoz el tudtam jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!