Aggódnom kéne hogy egyetemi felvételimről nem kaptam e-mailt?
Figyelt kérdés
E-felvi írja hogy sikeres, meg mindenki postolta facere SMS-eket, én nem adtam meg mobilt de e-mailt igen és azt írják hogy értesíteni fognak. Ugye nincs gond? Más kapott már?2015. júl. 24. 19:13
1/2 anonim válasza:
Nincs. Ha a felvi azt írja, hogy felvettek, akkor felvettek. Ha elérted a felvi-n lévő ponthatárt, akkor elérted a ponthatárt, és ha elérted a ponthatárt, akkor felvettek, és ha felvettek, akkor felvettek. Az SMS/e-mail csak tájékoztató, ami elhúzódhat augusztusig i, mert lassú a rendszer.
2/2 anonim válasza:
emailt még én se kaptam (de sms-t igen)
ha felvin ki van írva, hogy megvan a pontszámod, akkor felvettek
emailt meg lehet csak jövőhéten kapunk (amúgy azt írják, hogy legkésőbb augusztus 5-ig kell értesíteniük emailben mindenkit, szóval emiatt ne aggódj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!