Az egyik egyetemi tantárgyam (mechanika) vizsgakövetelményét csak az adott egyetemen lehet teljesíteni, vagy más oktatási intézményben is?
Figyelt kérdés
Már sokadszor futok neki a mechanikának és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem csak a tudásommal van a baj, hanem a tanszék hozzáállásával. Ez már igazi pénznyelő, pénzbeszedő.2015. júl. 21. 12:39
1/6 anonim válasza:
Amennyiben jelentkezel másik egyetemre is, ott teljesíted/elfogadtatod a tárgy előkövetleményeit, megcsinálod a tárgyat, majd utána ha sikerül elfogadtatni a jelenlegi egyetemeden, akkor igen. De ez mind macera, és elég bizonytalan. Inkább most feküdj rá a tanulásra!
Melyik egyetemre jársz?
2/6 A kérdező kommentje:
Miskolci Egyetem. Mindenem kész van (szakdolgozat, nyelvvizsga, összes tantárgy), de a Mechanikán nem bírom átverekedni magam.
2015. júl. 22. 08:26
3/6 anonim válasza:
Látszik hogy a miskolci egyetem.... Meg se lepett volna
4/6 A kérdező kommentje:
Miért? Rossz a híre? Vagy csak a mechanikának? Tehetetlennek érzem magam...
2015. júl. 23. 08:36
6/6 anonim válasza:
Eleg rossz híre van, mert eleg gyenge egyetem, a munkaerőpiacon pedig eléggé a sor vége fele van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!