Pontszámítással és nyelvtudással kapcsolatos kérdés: felsőfokú nyelvvizsga/ emelt szintű érettségi/ Gyes is van?
Kicsit bekavarodtam a számításba, segítetek?
Két felsőfokú nyelvvizsgám van, ebből az egyik az angol.
Ez választható emelt szintű érettségi tárgynak, gondoltam, akkor ebből emelt szintűznék majd. Akkor az erre vonatkozó plusz pontot nyelvvizsgaként nem vihetem, csak a másik nyelv után jár, jól gondolom, ugye?
Tehát emelt szintért jár 50 pont, másik felsőfokúért 40 pont és mivel még gyes-en vagyok a picivel, ez is plusz 40 pont? Ez meghaladja a 100-at, szóval akkor ezzel meg is lenne az össz plussz pont? És ha lejár a gyesem a felvételiig, akkor csak 90 pont?
Amúgy ha felsőfokú nyelvtudásom van, akkor az emelt szintű érettségin szerintetek hány % a reális eredmény, amire számíthatok? Volt valaki így, hogy ilyen nyelvtudással próbálta meg az érettségit? Hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!