Mit gondoltok erről? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A TELC február 7-i angol középfokoú nyelvvizsgát megcsináltam, ma néztem meg az eredményemet, ami szerint A, tehát a szóbelim megvan (csak). :-( Viszont a gyakori kérdések résznél találtam valamit, amit nem igazán értek:
"Az államilag elismert írásbeli és szóbeli bizonyítvány egyenértékű a komplex bizonyítvánnyal."
Hogyan lehet a részvizsga egyenértékű a komplexszel?
Egyébként másfél ponton múlt a dolog, ilyenkor vajon lehet fellebbezni?
2010. márc. 5. 19:59
1/2 anonim 

válasza:

az írásbeli ÉS a szóbeli egyenértékű a komplexszel. NEM az írásbeli VAGY a szóbeli.
egyébként azt nem értem, hogyha sikerült, akkor mi múlt másfél ponton és miért akarsz fellebbezni?
2/2 A kérdező kommentje:
Jah, ok, azt hiszem, most már értem. Szóval, ha megvan most a szóbeli, akkor megcsinálom sikeresre az írásbelit, úgy jönne ki a komplex, ugye? Huh, egyébként lehet, hogy értettem volna, csak eléggé megijedtem, hogy mi van, mert pont ezekben a pillanatokban néztem meg az eredményemet. Nos, az írásbeli egyik része 78 pont lett a max 90-ből, így még úgy se lehetne elvileg fellebbezni, anyum előbb nézte át. Az össz pontszámom 178,5 a minimum 180-ból.
2010. márc. 5. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!