Mit tudok ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Vannak ugyebár olyan iskolák, ahol az állam fizet minden egyes tanuló után egy bizonyos összeget, én egy ilyen suliba jártam.
2 évvel ezelőtt kiiratkoztam a suliból, mert szinte nem tanultunk semmit. Amikor már egy másik iskolában tanultam az ottani volt osztálytársaim szóltak, hogy a naplóba év elején beírtak, és havonta kapok vizsgajegyeket. Különösebben nem foglalkoztam vele mostanáig. A mai napon kaptam egy levelet az iskolától, hogy bezárják mert az iskola igazgatója ellen eljárás indult ezért az iskola minden egyes tanulóját (beleértve engem is) átíratják egy másik intézménybe.
Egyértelmű, hogy azért nem írnak ki, hogy továbbra is kapják utánam a pénzt, de kéne valamit tennem? Ha igen, mit?
#iskola #szersa
2015. júl. 16. 21:42
1/1 anonim válasza:
Nem hinném, hogy át tudnának íratni másik intézménybe, lévén hivatalosan nem vagy már ott diák. Egyébiránt meg nem a te dolgod. Ha mégis van valami, akkor az oktatási hivatalt megkeresed, és elmondod, hogy te már 2 éve másik iskolába jársz. Feltételezem, hogy nem te vagy az egyetlen diák, akit így becsaltak a naplóba, és emiatt (is) indulhatott eljárás az igazgató ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!