Mit lehet ilyenkor tenni?
első, ez a keresztféléves képzés hogy működik? mit kell tennem érte és hogy kell erre jelentkezni? kicsit bővebb infót ha írnál ide megköszönném
sajnos én is ugyanebben a helyzetben vagyok, mint a kérdező
November 15-ig lehet jelentkezni felvi szerint.
Megnézed, hogy a szak, amit kinéztél, indul-e keresztfélévben. Ha igen, akkor ugyanúgy működik, mint a "normál", csak egy félévvel csúsztatva.
Keresztféléves jelentkezés pont ugyanúgy működik, mint a rendes februári jelentkezés.
Október közepén hirdetik meg a szakokat amik keresztfélévvel indulnak. Jelentkezési határidő dec 15.
Felvételi döntés következő év január 20 körül van.
eljárás díja 9000 Ft, 5 szakot lehet megjelölni, tehát minden azonos a normál eljárás szabályaival.
Amiben eltér, az hogy sok egyetem nem hirdet keresztfélévvel szakokat, szóval a választék elég kevés ahova jelentkezni lehet. Viszont a pótfelvételivel ellenben indíthatnak állami ösztöndíjas szakokat is keresztfélévvel, nem csak fizetős szakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!