Felvi-s hiánypótlás felszólítás. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Végeztem BSc-n egy hete és a diplomámat a diplomaosztón veszem át július 3.-án. Ma jött egy levél, hogy 8 napon van feltölteni a felsőfokú oklevél másolatát. Próbálom hívni a felvi-t, de állandóan foglaltat jelez. Tudtom szerint, a hiánypótlás feltöltése július 9. Ilyenkor mi van??2015. jún. 23. 10:57
1/6 anonim válasza:
Valaki valamit nagyon benézett, az érettségizőket is ilyennel idegelik, sokan közülük még nem is kaptak bizonyítványt...
2/6 anonim válasza:
nálunk is ugyanez a helyzet.. nem értem, hogyha 9.-e a határidő akkor mit szopakodnak tényleg nem kaptuk még meg mi se a bizit...
3/6 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet, én is 3-án kapom meg a diplomám.
Írtam nekik email-t, de még nem válaszoltak.
4/6 anonim válasza:
Mi lett ennek a vége? Néhány évvel később, de nekem is ugyanez a helyzet állt elő
5/6 anonim válasza:
Én ma kaptam ilyet, bár én még a záróvizsga megírására se kaptam lehetőséget... Mi lett a vége?
6/6 anonim válasza:
Valami tévesen kiküldött üzenet volt, nem vonatkozott ránk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!