Lecsúszott felvételi hiánypótlás. Baromnak lenni kiváltság, de van bármi esélye?
Hát küldje el még gyorsan (ha a rendzser engedi)
Hátha engedi
Ha nem, akkor gyorsan írjon egy kérvényt az OH-nak,
hogy mit tudom én beteg volt és pont nem tudta elküldeni
Hát, még néhány perce felrakhatta volna
Legfeljebb vár egy évet (ha nem jön össze)
Azért dühítő
rámentem a doksikra, hogy engedne-e még valamit csinálni, de nem.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy dokumentumok benyújtásának határideje 2013. július 10. éjfélkor lejárt! A továbbiakban tehát újabb dokumentumot nem tud elektronikusan feltölteni. Természetesen a dokumentumok feldolgozása a határidőt követően folyamatosan a ponthatárok megállapításáig történik, tehát azok státusza a folyamatoknak megfelelően fog majd változni. Amennyiben Ön a dokumentumot sikeresen feltöltötte ('Továbbítva feldolgozásra' státusz), akkor további teendője egyelőre nincsen.
Van mikor az ember "elbambul" és egyszerűen elfelejti
Legközelebb mikor lehet jelentkezni?
Fél év múlva lehet? Vagy csak egy év múlva?
A "hiánypótlást" csak elekronikusan fogadják el?
Vagy elfogadják papír alapon is?
Budapestiek vagyunk.
1 év múlva tudna jelentkezni, és annyiból nem katasztrofális a helyzet, hogy családi gondok miatt lehet, hogy halasztott volna. Csak hát mégis: 48/50 pontos szóbeli felvételi, általában 4 egész feletti átlag, tuti felvették volna, és 9000-t perkált érte... És még az is lehet, hogy el tudta volna kezdeni.
Gondolom ilyenkor a jogszabályok olyan kötöttek, hogy emberségnek helye sincs... És meg is értem, a jogszabályokat hülyebiztosra kell írni... hm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!