Lecsúszott felvételi hiánypótlás. Baromnak lenni
kiváltság, de van bármi esélye?
Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősöm most dühöng nekem, hogy benézte a mesterszak hiánypótlási határidejét. Azt hitte júli 11. éjfél, közben 10. Lehülyézni nem kell, már megtettem (és megtette magának), de van bármi út, vagy bukta? Hülyézhetitek, de tényleg felesleges, ő is tudja magáról. Most a hogyan tovább? Tuti felvennék, így még dühítőbb. Tud valamit tenni, vagy felejtse el, próbálkozni is felesleges?
Hát még mi :D :D Nem olyan szívtelen a rendszer, mint amilyennek elsőre tűnik...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, a segítséget, az ötleteket! Azt hiszem, nem szabadul meg az idióta barom Döme barátomtól a felsőoktatás egy időre mégsem! :D
2013. júl. 11. 11:12
44/51 anonim válasza:
ilyen szép felvételivel meg is érdemel egy kis kenhetőséget:)
2013. júl. 11. 11:26
45/51 anonim válasza:
Megküldték azóta az igazolást?
Remélem minden jól ment
2013. júl. 11. 13:58
46/51 anonim válasza:
Jó, hogy hamar intézkedtetek
Nagyon sok Sikert
2013. júl. 11. 14:00
47/51 A kérdező kommentje:
Visszaigazolást két napon belül kell küldeniük. Még nem jött.
Most hívta őket újra, most egy kevésbé kedves kevésbé lány (gy.k.: bunkó fiú) vette fel, és ő már kevésbé volt biztató. Azt mondta asszem, hogy ha végeznek a határidőre beérkezett anyagok feldolgozásával, és marad még idő, akkor jönnek a késők... vagy valami ilyesmi. Elvileg 24.-ig folyamatosan dolgozzák fel ezeket. Szóval fene se tudja, de azt mondta, hogy "nem tud semmit sem garantálni". Hát ez már nem annyira jó...
2013. júl. 11. 16:05
48/51 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok mint a barátod, ugyanígy elküldtem e-mailben a dokumentumot, azt mondták hogy semmit nem garantálnak.
2013. júl. 12. 11:58
49/51 anonim válasza:
végül mi történt?
2013. aug. 10. 16:43
50/51 anonim válasza:
Hahahaha! Már az elején tudtam, hogy nincs itt semmiféle barát, aztán még el is szóltad magad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!