Lecsúszott felvételi hiánypótlás. Baromnak lenni kiváltság, de van bármi esélye?
Hát, akkor még akár be lehetne menni oda személyesen
is (leadni a kérvényt) Mármint az OH-ba
Hát igen, a hat. idő az hat.idő.
Valami olyasmit kéne írni/ mondani (a kérvénybe), hogy pl. áramszünet volt v. átmenetileg lerobbant a
számítógép szervere (s ezért nem tudta elekrtronikusan pótolni a hiányt)
A postás variáció is jól hangzik (tegnapi dátum)
A csatolmányokat pedig fénymásolja le (ne az
eredetiket adja be) Bár tényleg valahogy reménytelennek tetszik
Hm, ez sem hangzik rosszul, még ha esély nincs is nagy rá... De hát biztos módszer nyilván nincs. Azért bakker, ez rendkívül dühítő...
(Off, csak 2 óránként lehet kérdést kiírni: lehet ingyenes OKJ-t csinálni alapszakos (BSc) diplomával 21 évesen? Mert nagyon kellene a srácnak egy felsőoktatási hely, mert arra nincs felkészülve, hogy elkezdje törleszteni a diákhitelét is...)
Ez a két "lehetőség" maradt
A postai variáció (betenni egy borítékba mindent, megcímezni) vagy bevinni
Először a postát kéne megpróbálni Bár lehet, a beérkezési dátum volt tizedike
Ha még nem csinált egy OKJ-t sem, akkor elvileg
lehet, ha jól tudom (Bár ott is pont huszonegy
a korhatár)
Én bemennék az OH-ba holnap és előadnám, hogy mikor épp fel akartam volna a pótlást vinni a gépre, akkor ledöglött a laptop és ezért most még be szerettem volna adni papír alapon Nem tudom vannak-e olyan "szívtelenek", hogy erre auz mondják "nem lehet"..
De ha meg meg sem próbálja, akkor meg tuti hogy nem lehet semmi
Szerintem biztosan nem a beérkezési, hanem a feladási határidő a 10-e.
Vajon van olyan postai dolgozó, aki ezt bevállalja? Egyáltalán: lehet ilyet csinálni? Visznek el még 11-n olyan leveleket a postáról, amelyek 10-n már ott voltak...? Ha nem, akkor eleve gyanús lenne. Bár az oktatási hivatalnak vélhetően tök mindegy...
22 lesz szeptemberben. Pont iskolakezdés után... Fene tudja, hogy ingyenes-e egy OKJ, ráadásul BSc diplomája is van... De igazából az ezen való agyalás ráér. Most az a kérdés, hogy az MSc menthető-e...
Beszéltem vele az imént (illetve cseten folyamatosan), nem is tudja, hogy itt érdeklődöm, de tetszenek az "ötleteim", még akkor is, ha sok esély nyilván nincsen... Először a postát kell megpróbálni, aztán majd az OH-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!