Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy igazgato ezt megteheti?

Egy igazgato ezt megteheti?

Figyelt kérdés
:( az igazgato a sulinkba kitalalta hogy aki elmult 16 azt kibassza az iskolabol minden egyebb ok nelkul. Ez igazsagos? Tehet ilyet?
2015. jún. 23. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ooo, dehogy tevesztettem szakmat. Veled ellentetben nekem van szakmam, allasom, es nem arkot kell asnom a brazil gepsorral a tuzo napon. De te majd ugyis jobban tudod, hisz' te vagy az elet csaszara...
2015. jún. 24. 09:41
 12/14 Andizsuzsi ***** válasza:
Az általános iskolában nemhogy megteheti, hanem meg kell tennie, hogy azoknak a tanulóknak, akik betöltötték a tankötelezettségüket, megszünteti a jogviszonyukat. Azoknak, akik már nem tankötelesek, de nem sikerült a 8 osztályt befejezniük, a HID-programban van lehetőségük erre. (a történeted valahol sántít, mert normál esetben 14 évesen végez egy gyerek, ha évvesztes, akkor 15 évesen. Ha még bukott is, akkor 16. De te már elmúltál 16 éves, és még van egy éved.)
2015. jún. 24. 15:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Juniusban lettem 16. Tehat nem vagykk mat 17vagy tobb
2015. jún. 24. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

17 évesen fogod elvégezni az általánost? ennyi idősen lassan középiskolát végzik el, aki nem év vesztes és nyári születésű mint te..

akárhogy is nézem ha egyszer buktál és év vesztes vagy, már el kellett volna végezned a sulit legalább idén.

így megváltoztatom a válaszomat, de igen, kicsaphatnak.

azért elég ciki ha már valaki ( kérdésedből ítélve több ember is) nem bírja elvégezni az általánost.

én is év vesztes vagyok és 15 évesen végeztem el anno (tavaszi születésű vagyok)

2015. jún. 26. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!