Megteheti ezt az igazgató?
A sulinkban mostanában már azt sem tudják, mit szigorítsanak. Több problémám is van.
1. Nem engedhetnek ki óráról mosdóba, mert "parancsot kaptak rá a tanárok. Na most én nagyon ügyelek, hogy elég folyadékot igyak egy nap és másfél literes vízzel mászkálok iskolába. Tehát ha pisilni kell, akkor nagyon kell. És megyek szünetben is, de ha óra elején érik rám? És ugye visszatartani nem egészséges, főleg nem nőknél (felülfertőzés). Van joguk az egészségemmel játszani?
2. A iskolában és környékén nem jó a mobilnet. Tehát csak azon a területen. Leárnyékolták? Oké, megértem az ő nézőpontjukat is. De én a viberen érem el Anyukámat is, amihez ez kell.
1.45 perces vizeletvisszatartás nem jelent nagy kockázatot, félned nem kell. Valószínűleg amúgy se mindig az óra elején fog rád jönni, szóval a legtöbbször rövidebb ideig kell visszatartanod. Plusz sok esetben egyáltalán nem fog óra közben rád jönni. Ha heti egy alkalommal fél órát vissza kell tartanod, attól semmi bajod se lesz.
2. Anyuékkal majd beszélsz ha hazaértél. Valóban olyan fontos dolgok történnek minden nap az iskolában, hogy rögtön viberezned kell? Nagyon kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!