Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megteheti ezt az igazgató?

Megteheti ezt az igazgató?

Figyelt kérdés

A sulinkban mostanában már azt sem tudják, mit szigorítsanak. Több problémám is van.

1. Nem engedhetnek ki óráról mosdóba, mert "parancsot kaptak rá a tanárok. Na most én nagyon ügyelek, hogy elég folyadékot igyak egy nap és másfél literes vízzel mászkálok iskolába. Tehát ha pisilni kell, akkor nagyon kell. És megyek szünetben is, de ha óra elején érik rám? És ugye visszatartani nem egészséges, főleg nem nőknél (felülfertőzés). Van joguk az egészségemmel játszani?

2. A iskolában és környékén nem jó a mobilnet. Tehát csak azon a területen. Leárnyékolták? Oké, megértem az ő nézőpontjukat is. De én a viberen érem el Anyukámat is, amihez ez kell.

2013. nov. 22. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

1.45 perces vizeletvisszatartás nem jelent nagy kockázatot, félned nem kell. Valószínűleg amúgy se mindig az óra elején fog rád jönni, szóval a legtöbbször rövidebb ideig kell visszatartanod. Plusz sok esetben egyáltalán nem fog óra közben rád jönni. Ha heti egy alkalommal fél órát vissza kell tartanod, attól semmi bajod se lesz.

2. Anyuékkal majd beszélsz ha hazaértél. Valóban olyan fontos dolgok történnek minden nap az iskolában, hogy rögtön viberezned kell? Nagyon kétlem.

2013. nov. 22. 15:05
 2/11 A kérdező kommentje:
igen. az iskolában fontos dolgok történnek. és nem azonnal, de szünetben jó lenne ha el tudnám érni, akit szeretnék
2013. nov. 22. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Hiszti miszti, tanulj inkabb,es ketlem, hogy csak anyukadnak viberezel.
2013. nov. 22. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Az iskolának nem kötelessége biztosítani, hogy te az anyukáddal ingyen beszélhess! Használjátok a telefonszolgáltatást, mint a többiek, ha nem bírjátok ki pár órát egymás nélkül!
2013. nov. 22. 16:08
 5/11 A kérdező kommentje:
nem a pár óráról van szó, hanem ha bármi történik. És nem tudom használni a szolgáltatást ha nincs pénz a telefonomon. Az iskolának leárnyékolni sem kötelessége...
2013. nov. 22. 16:48
 6/11 A kérdező kommentje:
És azt, hogy ingyen beszéljek nem az iskola biztosítja, hanem én magamnak azzal, hogy előfizetek a szolgáltatónál.
2013. nov. 22. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha baj történne veled, az iskola zaonnal értesíti a szülőket. Nem kell aggódni.
2013. nov. 22. 17:20
 8/11 A kérdező kommentje:
szélsőséges példa de megjön és nincs nálam támpontot, de az iskola értesíti a szüleimet, hogy hozzanak be párat xDDD
2013. nov. 22. 17:26
 9/11 A kérdező kommentje:
*tampon...de utálom amikor a telefon más szavakat dobál be. :D
2013. nov. 22. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha előfizetsz a szolgáltatónál, akkor pedig fel is tudod hívni.
2013. nov. 22. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!