Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megteheti ezt az igazgató?

Megteheti ezt az igazgató?

Figyelt kérdés

A sulinkban mostanában már azt sem tudják, mit szigorítsanak. Több problémám is van.

1. Nem engedhetnek ki óráról mosdóba, mert "parancsot kaptak rá a tanárok. Na most én nagyon ügyelek, hogy elég folyadékot igyak egy nap és másfél literes vízzel mászkálok iskolába. Tehát ha pisilni kell, akkor nagyon kell. És megyek szünetben is, de ha óra elején érik rám? És ugye visszatartani nem egészséges, főleg nem nőknél (felülfertőzés). Van joguk az egészségemmel játszani?

2. A iskolában és környékén nem jó a mobilnet. Tehát csak azon a területen. Leárnyékolták? Oké, megértem az ő nézőpontjukat is. De én a viberen érem el Anyukámat is, amihez ez kell.

2013. nov. 22. 14:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ez a telenor klikk névű szolgáltatása. Feltöltöm az egyenlegem, levesz ezret, egy hónapig van net. Marad ötszáz amit el tudok telefonálni...és az elég hamar elfogy.
2013. nov. 22. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!