Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vihetnek így fegyelmire?

Vihetnek így fegyelmire?

Figyelt kérdés
A tanárnő nem tájékoztatott csak az osztálytársaimnak mondta amikor nem voltam hogy a fegyelmi eljárást elindítja ellenem.Igazolatlannál (10dbnál) irni kell kötelezően levelet a szülőnek és a tanulónak ha nem tanköteles akkor is .Ez a házirendben van.Én nem kaptam ilyen levelet és olyat sem amiben figyelmeztetne hogy sokat hiányoztam (ami mind1 is).Nekem szóban sose mondta és nem kaptam tájékoztatást arra se hogy fegyelmire kell mennem.Úgy van írva hogy ha 250órát hiányzik az egyén akkor osztályozhatatlan lesz kivéve ha engedélyezik az osztályozó vizsgát.Kérdésem hogy vihetnek e fegyelmire igy és hogy védekezhetek e avval is hogy kötelesek lettek volna tájékoztatni?Egyébként betegség miatt hiányoztam sokat és orvosi igazolásom van.
2010. márc. 1. 18:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Félévkor nem voltam semmiből osztályozhatatlan és egyetlen egyből buktam a többi jegyem jó.Osztást légyszi ne.
2010. márc. 1. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem vagy éltanuló. De fogod te még ezt bánni később...
2010. márc. 1. 18:40
 3/5 A kérdező kommentje:
A betegségről nem tehetek.Igazolatlanom nincs annyi hogy vihessenek.Amúgy meg a helyesírási hibák miatt bocs de nagyon ideges vagyok (nem mérges).Egyetlen egyből buktam a többi megvolt és két kettesem van a többi az jó.Nem volt még balhém se az iskolában ezelőtt egyszer sem.
2010. márc. 1. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már nem vagy tanköteles, 31 igazolatlannál szűnik meg a tanulói jogviszonyod. Az alatt nem. A fegyelmi semmi, mit félsz tőle, az csak színház. 31 óránál viszont nincsen fegyelmi, a dolog automatikus. Az igazolt hiányzásaid miatt 250 óra alatt végképp nincs mit izgulni.
2010. márc. 1. 22:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Akkor nem tudom miért fenyeget a tanárnő azaz tök komolyan azt mondta hogy fegyelmire visz és elindítja nekem meg még pár osztálytársamnak.
2010. márc. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!