Hogy is van ez az egyetemi felvételivel?
Igen, tudom, csak nekem nem annyira átlátható.
Az alkalmassági vizsga mit takar? Testnevelő tanárra szeretnék jelentkezni.
A jelentkezés és a felvétel sajátos feltételei
Minden alapképzési szakra jelentkezőnek az alkalmassági vizsgára magával kell vinnie a háziorvos vagy sportorvos nyilatkozatát arról, hogy nem szenved a képzést akadályozó krónikus betegségben, valamint egy A/4-es, max. egy oldalas kézzel írott motivációs levelet.
További bővebb információk a felvételi eljárás részleteiről és az induló szakokról: www.tf.hu
Tessék, elég csak beírni a google-ba. Ezek szerint a TF oldalán részletesen elmagyarázzák. Ha rámész a képzés nevére, kiírja a többi egyetemet is, ahol indul, lehet, hogy ott különbözik valamiben a vizsga. Ha továbbra sem tudod meg amit akarsz, akkor egyszerűen írsz az iskolának vagy keresel a neten olyanokat akik oda járnak, megcsinálták már vagy valamiért jártasak benne. Ez nem lehet nehéz, én is csináltam már ezt csak más szakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!