Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok tanulni! Mit tegyek,...

Nem tudok tanulni! Mit tegyek, hogy jobban fogjon az agyam?

Figyelt kérdés

30 kémiapéldával kéne kész lennem csütörtökre. Kiégtem! Múlt héten még lazán mentek ezek a példák, most is tudom, hogy mennének, de nem bírom átgondolni, nem tudom értelmezni és belekezdeni se. Utálom magam emiatt, pedig nagyon meg kéne csinálnom! Igyak kólát, energiaitalt? (az utóbbitól viszont félek) Igazán nem tudom mit tehetnék.

17/L

2015. jún. 16. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj ki picit a friss levegőre, pihend ki magad, egyél igyál, kapcsolódj picit ki. Az agyadnak is kell a pihenés, hogy megfelelően tudjon funkcionálni :3
2015. jún. 16. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
túlterhelted magad, túlpörögtél, pihenned kéne , lazulni valamennyit, hogy tisztuljon az agyad ereszd le a gőzt, menj el futni vagy ilyesmi, kapcsolódj ki, aludj egyet,30 példát egy nap alatt meg lehet csinálni , ha kitisztult a fejed, kávé, kóla energiaitaltól csak a szived pörög fel, de az agyad nem lesz befogadóképesebb
2015. jún. 16. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!