Megbuktam államvizsgán. Hogyan dolgozzam ezt fel?
Nagyon sokat tanultam rá, mégsem sikerült. A tételek közül amit húztam sikerült olyanba belenyúlnom amiről nem nagyon tudtam beszélni, de volt olyan is amiről igen. De ez kevés volt. Nagyon rosszul érzem magam, mert az utóbbi év kivételével ösztöndíjat is kaptam, de annyira stresszeltem, lefagytam, hogy mindent kevertem mindennel.
Pocsékul érzem magam és nagyon hülyének. :( Hogy lehet ezt feldolgozni?
Tudom, hogy ez nagyon idióta módszer, és nem is biztos, hogy szereted a romantikus filmeket, de én azt ajánlom, hogy nézd meg a Ha igaz volna... című filmet. ( [link] ) Van benne egy rész, ahol a munkamániás, elhivatott, remek szakember orvos Reese Witherspoon nosztalgiázik, és visszaemlékszik rá, hogy elsőre nem vették fel az egyetemre, neki mégis ez volt a legboldogabb emléke, mert ekkor nem sikerült neki először valami. És aztán persze újra ringbe szállt a céljaiért, és hamarosan el is érte őket.
Tudom, tudom, bagatell, de nekem ez már sokszor adott erőt. :) És ne búsulj! Attól, hogy nem volt jó napod, még nem vagy kevésbé okos. Higgy magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!