11. év végén megbuktam matekból. Képes lehetek még továbbtanulni?
#2: egy esti szak miért lenne könnyebb a nappalinál? Érettségire készítenek fel, márpedig az mindenhol ugyanolyan nehéz.
Kérdező: kéeps lehetsz továbbtanulni. Ha javítóvizsgán jobb jegyet szerzel, az kerül be a bizonyítványodba. Egyébként meg nem is biztos, hogy továbbtanulásnál nézik az évvégi jegyeket.
ma 19:32 Köszi, megnyugodtam :)
Igen, ugyanazt kérik estin, mint nappalin, csak kevesebb óraszámban. Nem tojok bele, de az a matek óra kevés, a többire is készültem, nagyobb sikerrel amik négyesek, ötösek. Valamit megpróbálok kitalálni, jó lenne ha a pótvizsga kerülne bele, talán összejönne egy hármas, négyes. :/
Aki másképp tudja, hogy működik ez, neki is szívesen várnám a véleményét :)
ha megvan a javítóvizsga azt nézik senkit nem érdekel buktál e előtte.
am egyetemen teljesen más a légkör,bár többet kérnek de azt tanulod amit szeretsz,kevesebb a korlát sokszor a stressz is.
ISmerek olyat aki kettessel került be de azért megállta ott a helyét míg sokan 5-sel potyogtak ki... nem ez számít sikerülhet. de a természettudományos tárgyakat kerüld. még pl a földrajhoz is kell matek egyetemen így gondolkozz..
10. félévkor megbuktam matekból, most valószínűleg az érettségim 400 pont fölött lesz.(Matekom 3-as)
Persze értem én, hogy a 11.es jegyet viszed tovább, de akkor rámész a duplázásra, és nincsen gond. Csak érettségit akkor nem szabad elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!