Ha 11-es vagyok, és félévkor magyarból, nyelvtanból osztályozóznom kell mert nem tudtak lezárni, matekból megbuktam, van esélyem továbbtanulni egyetemre?
Érdekes, egyik ismerősöm középsuli első 2 évében bukott 2 tárgyból. Majd harmadikban is pótvizsgázott.
Össze szedte magát, és összegyűjtött 461 pontot, most harmadéves a Corvinuson.
Semmi sem lehetetlen.
Akik meg tényleg ennyire nem értenek hozzá, azok inkább maradjanak csöndben.
Fizetősre bárkit felvesznek? xD
Nézd meg a Corvinuson a fizetős ponthatárokat. Gratulálok a sok hülyének aki ide irkál. :D
4.válaszoló,köszi a bíztatást,és küzdeni fogok,hogy megvalósítsam a célom..ez a félév nem úgy sikerült ahogy terveztem,de egyébként nem vagyok rossz tanuló,és szorgalmas is vagyok. :)
MÁSODIK VÁLASZOLÓNAK PEDIG AZT ÜZENEM,HOGY VALAKI NEM HÜLYE AZÉRT,MERT MATEKBÓL MEGBUKOTT...A KETTŐ NEM EGYENLŐ.
Sajnálom, de nálam egyenlő a kettő.:D
Egyetértek a 2.-al.
Miért nem tudtak lezárni? Talán nem kéne annyit hinyozni, akkor jobban menne a matek...
Amúgy nem, ha nem szeded össze magad, semmi esélyed. De ezt most tényleg komolyan mondom. A magyar és a matek keményen számít a pontoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!