Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 3 nap alatt a két szóbelire...

3 nap alatt a két szóbelire felkészülni? Csak hogy ne bukjak meg.

Figyelt kérdés

Szóval igen, igen tudom hogy már tanulni kellett volna meg ilyenek, de majd csak jövő szerdán megyek(magyar,töri érettségi szóbeli) és szeretek mindent az utolsó pillanatra hagyni. Nekem csak pár pont kell hogy ne bukjak meg. Ennyi idő alatt annyit valahogy a fejembe tudok verni?

Emelt infót meg matekot viszek tovább szóval azért is nem igazán foglalkoztam ezzel a másik két tárggyal.

A szóbelin hány % kell hogy ne bukjak meg? 12? 25? Vagy az az egész összpontszámra vonatkozik? Mert magyaron 100/85 pontom lett, törin meg 90/65, szóval nem állok olyan rosszul.

2015. jún. 14. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor neked szóbelin csak 12,5%-ot kell teljesítened.

Kezdj el tanulni, nekem is maradt még jó pár tételem és kedden kezdődik, de szerencsére csak szerdán kerülök sorra.

2015. jún. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!