2 és fél hét szóbelire felkészülni?
Figyelt kérdés
igazából közepes tanuló voltam,de félek hogy nem lesz elég időm felkészülni,nem akartam 1 hónappal elötte mert ismerem magam hogy magolok és nem maradt volna meg,ugy kb 3 héttel elötteakartam elkezdeni de nem jött össze,maradt 2 és fél hetem,lehetséges hogy ha most két és fél héten keresztül tanulok akkor betudom fejezni rendesen NEM KAPKODVA??2011. máj. 27. 21:13
2/3 anonim válasza:
Simán belefér. Én államvizsgázok és van rá két egész hetem és 4napom.60tételre. Délelőtt tanulok A, délután B, este C tételt. Egy nap simán meg van 5-6tétel. És mellette tudok tv, gépezni. Csak akarat kérdése. És szerintem előbb is végezhetsz. :)
3/3 anonim válasza:
bőven elég:)csak ne izgulj,oszd be ,és tanulj is meg naponta x tételt,menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!