Mi legyek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Magamról:
Utálom a reál tantárgyakat, ugyanakkor nagyon precíz vagyok, és szeretem a pontosságot. Filmek terén a romantikus műfaj a kedvencem, ugyanakkor fiú vagyok. Szeretnék valami maradandót létrehozni, tenni a közösségért. Mindenképpen Magyarországon tervezem a jövőmet. Szeretem a politikát, ám szerintem nem lenne hozzá türelmem. Legbelül romantikus, és finom vagyok, ám ezt egy érdes, "kemény" stílussal próbálom leplezni. Csak azért van merszem ilyen őszintén írni, mert anonymitást élvezek. Továbbá még ami fontos hogy kicsit hirtelenharagú vagyok, és utálom az igazságtalanságot.
Aki végig olvasta ezt a kis jellemzést magamról, annak már köszönöm. A válaszért megy a zöld pacsi.
2015. jún. 11. 23:51
1/4 anonim válasza:
Hát... itt leginkább magadról olvashattunk, de semmi szakmait. Mely tantárgyak a kedvenceid?
2/4 A kérdező kommentje:
Történelem, angol, irodalom,
2015. jún. 11. 23:58
3/4 anonim válasza:
Bátornak is elég bátor vagy, ha Magyarországon tervezed a jövődet. Főleg ilyen érdeklődéssel. Itt csak a politikus, mérnök keres elfogadhatóan.
4/4 anonim válasza:
Szerintem legyél: régész. Azért mert, hogy szereted a történelmet és precíz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!