Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ötleteket várnék arra a...

Ötleteket várnék arra a kérdésre, hogy mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

16/L

Érdekel:

- művészetek, kultúra

- idegen nyelv (angolul es olaszul beszélek)

- egészséges életmód, sport

- politika

- divat, média

- építészet

- kriminológia, kriminalisztika, pszichológia

Képességeim:

- jo kommunikációs készség

- kézügyesség (rajz)

- Celtudatossag

- kitartás

- jól szotertek emberekkel

- jól írok fogalmazasokat, cikkeket

- ha valahol beszámolót kell előadni, akkor en vagyok az elso akihez fordulnak

Kb ennyi. Meg nem tudom hogy mi legyek, sokminden érdekel :)

2015. máj. 29. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből nekem az jut eszembe, hogy valamilyen bölcsésztudományi kart vagy a jogot kellene választanod.

Talán jó lenne: média-kommunikáció, magyar, valamilyen idegen nyelvi szak, nemzetközi tanulmányok, pszichológia, építészmérnök, jogász, politológia.

Ezek nyilván nagyon különféle szakok, de nem tudom, ezek közül melyikek érdekelnek téged kiemelten. Gondolom, te is ezeken gondolkoztál.

2015. máj. 29. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen en is ezeken gondolkodtam. Kiemelten a kommunikáció-es média tudomány, (divat-)menedzsment, pszichológia.

De nem tudok dönteni.

2015. máj. 30. 07:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Háát, hogy őszinte legyek, én se. De ezek a szakok nagyon hasonló követelményrendszert támasztanak, akár mindegyiket is megjelölheted.
2015. máj. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!