Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam matekból! Mit...

Megbuktam matekból! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

(12) 6. kos fiú vagyok, és megbuktam matekból. Mi lesz újra kell járnom a . osztályt iskolát váltani fogok a bukás miatt és amit leirtam. 5-6 osztály elejéig egy fiatal (27) éves tanár tanított ahol 2-3 voltam de az osztályunk nagyon rossz, a tanár kiakadt (az eggére volt ragasztva egy férfi nemi szerv) és le adta az osztályt helyette kaptunk egy 56 éves banyát és ő buktatot meg.

Az osztály: (lehet hogy osztály miatt nem tudtam tanulni órán?)

Órán kiabálnak a tanárnak vissza szólnak kenyérrel dobálják

szemetet a földre lökik az almát a falra dobják

az üditőt-vizet a földre lökik

a papirokat könyveket a földre lökik

a székeket a padról a földre lökik vagy az osztályban dobálják

a padokat felborítják

a szét törnek mindent

húsvétkor az ablakon nyomták a szénsavas vizet

a kakaóitalt az ablakon ki dobják

egymást bántják,piszkálják

más cuccait lökdösik

már nem birom sorolni

(van aki már kapott fegyelmit)

amit az e-naplóba írtak a szülők:

Kedves Tanárnő! ***** említette a beírást az ellenőrzőjébe, de a pontos szöveget csak a decemberi fogadóóra lejártával láttam. Gyermekem figyelemzavaros, a *************** Nevelési Tanácsadóba jártunk már vele...eredménytelenül. Osztályfőnöke javaslatára felkerestünk egy alapítványt, amely talán segítséget nyújthat, de vizsgálati időpontot csak januárra kaptunk. A diagnózisról tájékoztatni fogom az iskolát. Próbálok mindent megtenni a helyzet javulásáért. Amennyiben gyermekemnek nem sikerül az iskolai viselkedését normalizálnia, otthon is komoly büntetésre számíthat. ******* kapcsolatos bármilyen probléma esetén kérem keressen. Segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel, ***** *****

Tisztelt Szülők!

Rendszeresen követjük az osztály tanulmányi eredményeit. Látva az eredményeket szeretném

ajánlani iskolánk hasznos programjait: a tanulószobát és a képességfejlesztő tanulószobai

foglalkozásokat. A gyerekek tanulmányi előmenetele szempontjából segíthetne a rendszeres

felügyelet melletti tanulás, az esetleges közös feladatmegoldás vagy a gimnáziumi tagozat

diákjaival megerősített egyéni tanulás. A képességfejlesztési tanulószobák tematikája

a magyar nyelvtan, angol nyelv és matematika tantárgyakhoz kapcsolódik.

Bízom az együttműködésünkben.

Megragadom itt a lehetőséget és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Önöknek és családjuknak.

Tisztelt Tanárok ! Szülök ! Diákok !

Több 6/c osztályban tanuló diáktól rendszeresen arról értesülök ,hogy a diákok egymás tanszereit,ruháit,szándékosa tönkreteszik. A könyveket füzeteket összefirkálják,elszakítják,üdítővel leöntik,A táskákat rugdossák,kiborítják.Tolltartóval dobálják egymást fejbe,a lépcsőn rugdossák lökdösik egymást.Köpködnek,gúnyolódnak,verekednek.

Tisztelettel kérek mindenkit beszélgessetek a gyerekekkel arról,hogy ezt ne tegyék,a problémáikat ne így oldják meg !

Köszönettel : ****** ***** ***

a neveket be csillagosztam

amiket elrontottak/széttörtek:

asztali számitógép

szekrény

függöny

fali kép

ruhatartó szekrény

padok

székek

..... sorolhatnám

köszönöm a segítséget

#matematika #bukás #rosszosztály
2015. jún. 10. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hova jársz te iskolába, Borsod megye valamelyik putrijába??? Sok értelme van annak, hogy erkölcstant tanítanak, látszik az eredménye xD. Na, mindegy.

Nem kaptál egy papírt arról, hogy miket fog a tanár számon kérni, az osztályozóvizsgán? Nálunk mindenkinek adtak, akik buktak, szerintem kellett volna adniuk. Ha nem adtak, akkor esetleg még próbálj meg beszélni a tanárral, hogy mit kér számon. Aszerint pedig majd tanulj. De szerintem ne tanuld végig az egész nyarat, a hatodik amúgy sem olyan nehéz, simán átmész. A vizsgák ált. augusztus végefele (26 körül kb.) szoktak lenni, szerintem az előtte lévő 2-3 hétben matekozz minden nap egy 1,5-2 órát rendesen és akkor meglesz az eredménye. Kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek, vagy esetleg iratkozz be tanárhoz. De az ne vedd be, amivel ijesztgetni szokták a tanárok a gyerekeket, hogy jaj egész nyáron tanulnod kell. Most nyarald ki magad 1-1,5 hónapig, utána kezdj el felkészülni, de akkor se kell halál komolyan venni és egész nap tanulni meg rástresszelni, csak nyugodtan tanulj pár órát minden nap, azt kész. Amúgy ha te a normálisabbak közé tartozol az osztályodból, akkor biztos téged továbbenged, mert mindenkit nem fog megbuktatni (gondolom a debil osztálytársaid is buktak nagyrészt), de azért készülj fel! Sok sikert! (amúgy ha újrajárod a hatodikat legalább lehet nem ez a tanár fog tanítani, nézd a jó oldalát :D, amúgy nem olyan gáz megbukni, jó igazából általánosba de xD, de amúgy nem lesz semmilyen hátrányod később belőle, csak ezentúl kicsit szedd jobban össze magad és ha lehet iratkozz át valami normális iskolába. ha látják rajtad, hogy akarsz akkor ennél jobbat találsz, még ha esetleg nem is vagy egy észlény.)

2015. jún. 26. 00:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, át is mentem már egy másikba (14 fő marad a 24ből) remélem a másik iskolában jobban fog menni
2015. jún. 26. 16:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakom
2015. jún. 26. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Zavarba ejtő, hogy már Pest megyébe is ilyen állapotok uralkodnak. Ha tanulsz és akarsz és ezt látják is rajtad, akkor menni fog minden. Sok sikert még1x!
2015. jún. 27. 00:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. jún. 27. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!