Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha megbuktam 12. évvégén...

Ha megbuktam 12. évvégén matekból és a pótvizsga se sikerült de a többiböl leérettségiztem akkor megkell ismételnem a komplett évet?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy adhatok be kérvényt mi szerint amiből érettségim van nem kell bejárni de arra nem adhatok kérvényt hogy azokbol a tárgyakbol amikböl nem érettségizek és letudtak zárni zàrjanak le ugyanugy mert dolgozok és csak a matekkal keljen foglalkozni?
2014. aug. 28. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Jogilag nem lehet, hiszen évismétlésre buktál. Ha rendesek, akkor emberileg meg lehet velük beszélni. Esetleg kérheted a magántanulói státuszt, és akkor nem kell bejárni, különben nem tudnál dolgozni. Ez esetben hivatalosan le kéne vizsgázni az egyes tantárgyakból, gyakorlatban esetleg beleegyezhetnek, hogy vizsga nélkül beírják a jegyet, de ez csak szívesség lenne.
2014. aug. 28. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

én úgy tudom hogy úgy van, hogy a matekon kívül előre hozott érettségit tettél, és mivel matekod nem sikerült, és a pótvizsga se akkor jövő májusba kell újra próbálkoznod

bejárni pedig szerintem csak matekra kell

2014. aug. 28. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!