Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt szintű szóbeli történele...

Emelt szintű szóbeli történelem érettségi mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
most megyek majd a héten és az érdekelne hogy a tanárok mennyire segítőkészek meg forrás az mennyire van? ha belehuzok olyanba amiről fogalmam sincs akkor rávezetnek majd vagy bukta az egész? igazábol pár %ot jólenne javitani mert eléggé nem vagyok megelégedve az írásbelimmel :(
2015. jún. 3. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én úgy mentem oda, hogy minden tételről (azaz témakörről) volt fogalmam... Azért nem egy nagy dolog az előre megadott témakörökből minimálisan felkészülni. Ha látják, hogy egyáltalán nincs róla fogalmad, nem biztos, hogy kisegítenek. A források alapvetően hasznosak, de csak akkor, ha minimálisan képben vagy.

Nekem egyébként nagyon segítőkészek voltak, amikor két éve érettségiztem. Eléggé izgultam, látták rajtam, és egy nagyon triviális kérdésre nem tudtam mit válaszolni (fel kellett volna sorolni multinacionális vállalatokat itthon :D), de csak nevettek, mert tudták, hogy nem azért nem tudok mit mondani, mert hülye vagyok, hanem mert leblokkoltam :)

2015. jún. 3. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
minden tételről van fogalmam természetesen átolvastam minden tételt de valamelyik nagyon nem megy valamelyik meg jobban megy ezért félek hogy olyanba huzok bele amin leblokkolok :(
2015. jún. 3. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Első, milyen témát húztál, hogy ilyet kérdeztek tőled?
2015. jún. 4. 09:44
 4/5 anonim válasza:
Én is most megyek a héten, és nagyon ideges vagyok miatta. Kéne felelnem a 60ból legalább 35-40 pontot, hogy meglegyen az a %, amit én szeretnék és kell is a felvételi miatt. Nekem is van 1-2 mumus-tétel, emiatt félek, hogy nem fogok tudni felelni úgy, hogy meglegyen az a 35-40 pont, hogyha belehúzok az egyik mumusba, és nem tudok majd évszámokat, fogalmakat pontosan... Nagyon félek, mennyire lehetetlen az "alig vagyok képben, de rizsázni tudok róla" állapotból 50%os szóbelit csinálni? :/
2015. jún. 4. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
3-as, őszintén szólva nem emlékszem már, két éve érettségiztem. Most előkerestem az akkori témaköröket, fogalmam sincs mit húztam, de valószínűleg a XX. századi demográfiai változások volt az, egyetemes.
2015. jún. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!