Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol emelt szintű érettségi...

Angol emelt szintű érettségi 2015 pontszámítás?

Figyelt kérdés
Az angol emelt szintű érettségin az írásbeli részénél 71 vizsgapontot szereztem. Ezt hogy értelmezzem most? Úgy hogy ezt osztom el a 120-al? Mert akkor 59% jön ki. Tudom hogy még van a szóbeli és egybe számolják csak érdekel hogy ezt hogy nézzem. Mert jobbra számítottam sajnos. Ez a 71 vizsgapont mennyire számít erősnek egyáltalán? És maximum hány százalékra tudom felhúzni szóbelin?
2015. jún. 2. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Köszi 10-es, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat! :) Remélem jól sikerült, és jó pontot kaptál. Sok sikert a továbbiakhoz! :)
2015. jún. 4. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyébként mennyit (hány napot) készültél rá?

Én kedden megyek, de még nem nagyon készültem semmit, de holnaptól belehúzok.

2015. jún. 4. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Hat nem tul sokat. :D egy héten keresztül minden nap foglalkoztam vele kb. 2 óra hosszat. Kiírtam a témaköröknek a kulcsszavait hasznos mondatokat stb. Meg a kepleirashoz néztem kifejezéseket es a vitához. :D koszi!
2015. jún. 5. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:
És 10-es, kb mennyi ideig beszéltél önállóan a 3. feladatban?
2015. jún. 5. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
A képleírásnál? Kb. 3-4 percig. Utána feltett egy kérdést már nem emlékszem, egészségüggyel kapcsolatban és utána társalgás alakult ki belőle az még tartott kb. 2 percig, utána megkérdezte hozzáfűznék e még valamit, de mondtam hogy nem és mehettem haza. :D
2015. jún. 5. 12:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Anyám, én nem tudom hogy fogok olyan sokáig beszélni valamiről :D
2015. jún. 5. 13:02
 17/19 anonim válasza:
113 pontom lett az írásbelin,ez gyakorlatilag 94%.A szóbeli holnap lesz esedékes, remélhetőleg ez a százalék utána is stagnálni fog, remélhetőleg még emelkedni is.
2015. jún. 5. 16:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, fogsz tudni! Odabent tényleg kb. 5 percnek tűnik az egész vizsga. Észre sem veszed. :D
2015. jún. 5. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Én már most be vagyok szarva, pedig nekem még van 3 napom. >_<
2015. jún. 5. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!