Angol emelt szintű érettségi 2015 pontszámítás?
Figyelt kérdés
Az angol emelt szintű érettségin az írásbeli részénél 71 vizsgapontot szereztem. Ezt hogy értelmezzem most? Úgy hogy ezt osztom el a 120-al? Mert akkor 59% jön ki. Tudom hogy még van a szóbeli és egybe számolják csak érdekel hogy ezt hogy nézzem. Mert jobbra számítottam sajnos. Ez a 71 vizsgapont mennyire számít erősnek egyáltalán? És maximum hány százalékra tudom felhúzni szóbelin?2015. jún. 2. 11:28
11/19 anonim válasza:
Köszi 10-es, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat! :) Remélem jól sikerült, és jó pontot kaptál. Sok sikert a továbbiakhoz! :)
12/19 anonim válasza:
Egyébként mennyit (hány napot) készültél rá?
Én kedden megyek, de még nem nagyon készültem semmit, de holnaptól belehúzok.
13/19 anonim válasza:
Hat nem tul sokat. :D egy héten keresztül minden nap foglalkoztam vele kb. 2 óra hosszat. Kiírtam a témaköröknek a kulcsszavait hasznos mondatokat stb. Meg a kepleirashoz néztem kifejezéseket es a vitához. :D koszi!
14/19 anonim válasza:
És 10-es, kb mennyi ideig beszéltél önállóan a 3. feladatban?
15/19 anonim válasza:
A képleírásnál? Kb. 3-4 percig. Utána feltett egy kérdést már nem emlékszem, egészségüggyel kapcsolatban és utána társalgás alakult ki belőle az még tartott kb. 2 percig, utána megkérdezte hozzáfűznék e még valamit, de mondtam hogy nem és mehettem haza. :D
16/19 anonim válasza:
Anyám, én nem tudom hogy fogok olyan sokáig beszélni valamiről :D
17/19 anonim válasza:
113 pontom lett az írásbelin,ez gyakorlatilag 94%.A szóbeli holnap lesz esedékes, remélhetőleg ez a százalék utána is stagnálni fog, remélhetőleg még emelkedni is.
18/19 anonim válasza:
Nyugi, fogsz tudni! Odabent tényleg kb. 5 percnek tűnik az egész vizsga. Észre sem veszed. :D
19/19 anonim válasza:
Én már most be vagyok szarva, pedig nekem még van 3 napom. >_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!