Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szokott lenni átlagosan...

Milyen szokott lenni átlagosan az érettségi eredménye?

Figyelt kérdés
Úgy értem, tantárgyanként százalékosan milyen szokott lenni, ha például én gimnáziumban tanulok, jobb eredményt érhetek el?

2015. máj. 6. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tanulsz, jobb eredményt érhetsz el. Nem az intézményedtől függ. Gimisek is írhatnak kettest.
2015. máj. 6. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
igen gimikben általában jobb az érettségi átlag. de ez egyéntől függ, nem az intézménytől.lehet valaki egy rossz hírű suliban kitűnő, míg valaki egy jó hírűben állhat bukásra
2015. máj. 6. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben, de kb mi az átlagos százalékos eredmény?
2015. máj. 6. 19:02
 4/5 anonim válasza:

Hát szerintem ez tévhit, hogy gimiben jobb az átlag. Tavaly érettségiztem, szakközépben, a gimisek leszólták mindig az iskolát. A mi évfolyamunkból (6 osztály) 2 egyén volt akinek matekból szóbelizni kellett. A nagyhírű gimikből volt ahol 8-10 egyén szóbelizett... Attól, hogy valaki gimibe jár még nem lesz okos.

A kérdésre válaszolva tantárgyanként a feladatok fajtájától is sok függ. Van olyan év mikor egy adott feladat típus sok embernek segít van mikor hátrány. Nekem tavaly írásbeliből mindenből 3asom volt átszámítva. A végén szóbelivel Magyar matek angol 3as, töri nagyon erős 4es (pár pont kellett volna) fizika nagyon erős 3as (1 pont kellett volna). Úgy hogy megvan a magamhoz való eszem, és "sosem tanultam" a 4 év alatt.

2015. máj. 6. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szakközépben még csomó szakmai tárgy is van, attól függően milyen szakközép (rendészeti,közgé,műszaki)

amiből érettségiznek, úgyhogy annyira nem lehet összehasonlítani -

2015. máj. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!