Milyen szokott lenni átlagosan az érettségi eredménye?
Hát szerintem ez tévhit, hogy gimiben jobb az átlag. Tavaly érettségiztem, szakközépben, a gimisek leszólták mindig az iskolát. A mi évfolyamunkból (6 osztály) 2 egyén volt akinek matekból szóbelizni kellett. A nagyhírű gimikből volt ahol 8-10 egyén szóbelizett... Attól, hogy valaki gimibe jár még nem lesz okos.
A kérdésre válaszolva tantárgyanként a feladatok fajtájától is sok függ. Van olyan év mikor egy adott feladat típus sok embernek segít van mikor hátrány. Nekem tavaly írásbeliből mindenből 3asom volt átszámítva. A végén szóbelivel Magyar matek angol 3as, töri nagyon erős 4es (pár pont kellett volna) fizika nagyon erős 3as (1 pont kellett volna). Úgy hogy megvan a magamhoz való eszem, és "sosem tanultam" a 4 év alatt.
Szakközépben még csomó szakmai tárgy is van, attól függően milyen szakközép (rendészeti,közgé,műszaki)
amiből érettségiznek, úgyhogy annyira nem lehet összehasonlítani -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!