Angol emelt szintű érettségi 2015 pontszámítás?
Igen, ez 59%. Szóbelin még szerezhetsz max. 30 pontot.
Nem tudom, átlagban hogy sikerültek, nem felvágásból, de nekem 91% lett tanulás nélkül, én könnyűnek éreztem, nem tudom a többiek hogy voltak vele... Ezzel akarsz továbbtanulni? Ha alacsony a ponthatár, akkor nem kell aggódnod.
Nekem 80% lett én is jobbat vártam.. ráadásul úgy, hogy anglisztikára megyek. A szövegértésben volt 9!!!! hibám, holott soha nem volt gondom a szövegértéssel. Na mindegy. :D
De hála az égnek a magyarom 80% lett, szóval nem félek annyira attól, hogy nem vesznek fel.
18/F
1-es vagyok: 5-ös, én még annyira is luata voltam, hogy megnézzem, milyen feladatsorra lehet számítani. :D
Egyébként ti hogyan készültök a szóbelire?
Én a színes kérdések és válaszok könyvből készültem (B2 szint) azt mondta az angol tanárom, hogy elég. Különtanárhoz nem jártam soha életemben.
Na abból a könyvből kiírtam az összes témának a lényegét nagyvonalakban füzetbe. :D + még képleíráshoz és a vitához néztem pár kifejezést. De kezdek félni, holnap lesz 10:00-től a szóbelim. :ooo
18/F
Én ma voltam.
Nagyon rendesek voltak a vizsgáztatók, szerintem egész jól sikerült. Bár pont azt a témát fogtam ki ami egyáltalán nem áll közel hozzám. :D
Először sport témakörrel kapcsban kérdezgettek, hogy egyedül végzett vagy csoportban végzett sportokat preferálom e. Előnyeik hátrányaik stb, fontos e a sport, milyen hatásai vannak az életünkre.
A vitázásnál az állítás ez volt : Nem kellene támogatnunk a szegény országokat.
Ellene érveltem, mondtam hogy fejleszteni kellene az oktatást/egészségügyet stb., kb. 3-4 érvet hozott fel ellenem de végül azt mondta sikerült meggyőznöm.:D
Képleírás egészségüggyel kapcsolatos volt. Elmondtam, hogy Mo-n elég rossz állapotban van az egészségügy, több orvos kellene, támogatni a kormánynak a kórházakat stb. Kb. 15-18 percet voltam bent, ott bent kb. 5 percnek tűnt az egész, nagyon izgultam. :D
Kb. háromszor akadtam el, akkor segített a vizsgáztató, tett fel kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!