Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol emelt szintű érettségi...

Angol emelt szintű érettségi 2015 pontszámítás?

Figyelt kérdés
Az angol emelt szintű érettségin az írásbeli részénél 71 vizsgapontot szereztem. Ezt hogy értelmezzem most? Úgy hogy ezt osztom el a 120-al? Mert akkor 59% jön ki. Tudom hogy még van a szóbeli és egybe számolják csak érdekel hogy ezt hogy nézzem. Mert jobbra számítottam sajnos. Ez a 71 vizsgapont mennyire számít erősnek egyáltalán? És maximum hány százalékra tudom felhúzni szóbelin?
2015. jún. 2. 11:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez 59%. Szóbelin még szerezhetsz max. 30 pontot.

Nem tudom, átlagban hogy sikerültek, nem felvágásból, de nekem 91% lett tanulás nélkül, én könnyűnek éreztem, nem tudom a többiek hogy voltak vele... Ezzel akarsz továbbtanulni? Ha alacsony a ponthatár, akkor nem kell aggódnod.

2015. jún. 2. 12:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából amit szeretnék,annál elég magas a ponthatár. Ha központilag van meghúzva a ponthatár,mennyi az esélye hogy valamivel lejjebb viszik? Semennyi igaz?
2015. jún. 2. 12:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Nekem 75% lett, készüléssel :'D Elég szánalmas számomra, mert többet vártam magamtól. Én bölcsészszakra megyek (muhaha tudom), és önköltségesre tuti nem vesznek fel. Ez van, szóbelin remélem nem rontom le a 75%-ot.
2015. jún. 3. 09:49
 4/19 anonim ***** válasza:

Nekem 80% lett én is jobbat vártam.. ráadásul úgy, hogy anglisztikára megyek. A szövegértésben volt 9!!!! hibám, holott soha nem volt gondom a szövegértéssel. Na mindegy. :D

De hála az égnek a magyarom 80% lett, szóval nem félek annyira attól, hogy nem vesznek fel.

18/F

2015. jún. 3. 10:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Ja és én sem készültem semmit. :"DDD Megcsináltam kettő érettségi feladatsort előtte este. :D
2015. jún. 3. 10:18
 6/19 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: 5-ös, én még annyira is luata voltam, hogy megnézzem, milyen feladatsorra lehet számítani. :D

Egyébként ti hogyan készültök a szóbelire?

2015. jún. 3. 11:28
 7/19 anonim ***** válasza:

Én a színes kérdések és válaszok könyvből készültem (B2 szint) azt mondta az angol tanárom, hogy elég. Különtanárhoz nem jártam soha életemben.

Na abból a könyvből kiírtam az összes témának a lényegét nagyvonalakban füzetbe. :D + még képleíráshoz és a vitához néztem pár kifejezést. De kezdek félni, holnap lesz 10:00-től a szóbelim. :ooo

18/F

2015. jún. 3. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1000 kérdés 1000 válasz felsőfokot olavsgatom, de kimondottan nem készültem semennyit. Remélem nem a legnehezebb témát húzom, mert akkor lesz hepaj :D
2015. jún. 3. 13:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem 88% lett, hibátlan felelettel még 90 is lehet... Nem készültem rá semmit, igaz én odáig vagyok a nyelvért.
2015. jún. 3. 13:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Én ma voltam.

Nagyon rendesek voltak a vizsgáztatók, szerintem egész jól sikerült. Bár pont azt a témát fogtam ki ami egyáltalán nem áll közel hozzám. :D

Először sport témakörrel kapcsban kérdezgettek, hogy egyedül végzett vagy csoportban végzett sportokat preferálom e. Előnyeik hátrányaik stb, fontos e a sport, milyen hatásai vannak az életünkre.

A vitázásnál az állítás ez volt : Nem kellene támogatnunk a szegény országokat.

Ellene érveltem, mondtam hogy fejleszteni kellene az oktatást/egészségügyet stb., kb. 3-4 érvet hozott fel ellenem de végül azt mondta sikerült meggyőznöm.:D

Képleírás egészségüggyel kapcsolatos volt. Elmondtam, hogy Mo-n elég rossz állapotban van az egészségügy, több orvos kellene, támogatni a kormánynak a kórházakat stb. Kb. 15-18 percet voltam bent, ott bent kb. 5 percnek tűnt az egész, nagyon izgultam. :D

Kb. háromszor akadtam el, akkor segített a vizsgáztató, tett fel kérdést. :D

2015. jún. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!