Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen szemét a...

Hogy lehet ilyen szemét a magyartanárom?

Figyelt kérdés
Az van, hogy 7.-be járok és elég jó tanuló vagyok. Eddig mindig kitűnő voltam. Most meg a magyartanárom benevezett úgy valami versenyre, hogy engem meg sem kérdezett. És valami több oldalas szöveget kívülről meg kell tanulnom, és ott elmondanom, és én nem akarok elmenni. De amikor mondtam neki, hogy nem akarok menni, azt mondta, hogy egyest ad, és évvégén eggyel rosszabbra zár le. Annyira igazságtalan, én semmiképp nem akarok menni, ráadásul akkor lehet, hogy itthon sem leszünk. Nem fogok miatta mindent megváltoztatni. Mit tegyek? Másnak is volt már hasonló? Ja, és szerintem tényleg rosszabbra zárna le, másnak már adott ilyenért egyest.
2010. febr. 27. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tehetné meg. Kérd meg a szüleidet, hoyg beszéljenek vele vagy az igazgatóval.
2010. febr. 27. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem etikus viselkedés tőle.Miért lenne neked kötelességed az ötösért többet teljesíteni,mint az osztálytársaidnak?És mi az,hogy a megkérdezésed nélkül nevez be téged?A versenyzés egyfajta plusz feladatot jelent,nincs benne az általános követelményrendszerben,így el sem várhatják tőled.

Én is hasonlóképpen jártam amúgy,jó voltam humán tárgyakból,sokszor küldtek versenyekre,pedig utáltam szerepelni,hánytam előtte az idegességtől.

De olyan,hogy terrorizáltak volna,vagy lerontották volna a jegyem,ha nem megyek,olyan azért nem volt.

Szerintem mondd meg neki,hogy nem érsz rá,és ha tényleg egyest ad,panaszold be a szüleidnél,ők biztosan tudnak valamit intézni az ügyben.Szerintem egy pedagógus nem járhat el ilyen igazságtalanul.

2010. febr. 27. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerű. Szüleidnek az igazgatóval kell beszélni erről. Lehet utánna tahó lesz veled de nem merné alaptalanul lehúzni a jegyed mert az igazgatónak is feltűnne ha csak abból a tantárgyból szerepelnél rosszul.
2010. febr. 27. 08:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólóknak teljesen igazuk van. Küldd be a szüleidet a suliba, beszéljenek a tanárral is és az igazgatóval is. Utóbbival azért, hogy ne merje lerontani a jegyedet, mert gondolom az rendesen beleszámít a felvételidbe. Éppen ideje, hogy valaki helyretegye végre ezt a "pedagógusok gyöngyét". A diák nem reklámfelület, és nem is versenyló, akinek ha belegebed is, egyetlen szent kötelessége hozni a dicsőséget a tanárának. Egyébként teljesen megértelek, nekem sok-sok év és két egyetem után még mindig feláll a hátamon a szőr, ha a magyartanáraimra gondolok... Biztosan van normális ember is köztük, de én még nem találkoztam ilyennel.
2010. febr. 27. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el a történteket osztályfőnöködnek! Ő majd beszél a tanárral, de azt fogja mondani, hogy a szüleid is jöjjenek be.
2010. febr. 27. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy teljesen százas a tanárod. Szólj a szüleidnek, az osztályfőnöknek, az igazgatónak és verd ki a balhét.
2010. febr. 27. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kinézi belőled,hogy képes lennél akár nyerni is,és lehet,hogy ezzel akar nagyobb aktivitásra bírni.Viszont Vele beszéld meg,ha nem lesztek itthon.
2010. febr. 27. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kellett volna előbb kérdeznie téged,hogy akarsz-e menni a versenyre.

-Több oldalt kell megtanulni kívülről?-

Akik előttem, írtak,azok jól mondták-vagy írták-.

A verseny az plusz feladat,nem hiszem,hogy kötelező lenne.

2010. febr. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!