Hogy lehet ilyen szemét a magyartanárom?
Ez egyáltalán nem etikus viselkedés tőle.Miért lenne neked kötelességed az ötösért többet teljesíteni,mint az osztálytársaidnak?És mi az,hogy a megkérdezésed nélkül nevez be téged?A versenyzés egyfajta plusz feladatot jelent,nincs benne az általános követelményrendszerben,így el sem várhatják tőled.
Én is hasonlóképpen jártam amúgy,jó voltam humán tárgyakból,sokszor küldtek versenyekre,pedig utáltam szerepelni,hánytam előtte az idegességtől.
De olyan,hogy terrorizáltak volna,vagy lerontották volna a jegyem,ha nem megyek,olyan azért nem volt.
Szerintem mondd meg neki,hogy nem érsz rá,és ha tényleg egyest ad,panaszold be a szüleidnél,ők biztosan tudnak valamit intézni az ügyben.Szerintem egy pedagógus nem járhat el ilyen igazságtalanul.
Szerintem meg kellett volna előbb kérdeznie téged,hogy akarsz-e menni a versenyre.
-Több oldalt kell megtanulni kívülről?-
Akik előttem, írtak,azok jól mondták-vagy írták-.
A verseny az plusz feladat,nem hiszem,hogy kötelező lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!