Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szavakat (vagy tárgyaka...

Milyen szavakat (vagy tárgyakat) vágnátok annak a volt szemét tanárotoknak a képébe, akivel egy sikátorban összefutnátok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"ááá, jó napot tanár úr, Ön is itt lakik?"
2009. szept. 6. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Az miért lenne jó, ha bármit is beszólnék? Csak felidegesítem magam, a múlton meg úgysem lehet változtatni. És nem is biztos, hogy ő volt szemét, csak én voltam túl elfogult. Az ember fiatalon sokszor hiszi azt, hogy neki biztosan igaza van, a tanár meg hülye.
2009. szept. 6. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt egy tanarnom aki mindig, minden diakjat lenezte...12 vegen megengedte, hogy tegezzuk...en nem tegezem, max egy pont olyan lenezo "csokolom"-ot koszonok., mint o nekem annakidejen diakkoromban...amugy az emlekeim megszepultek utolag, szoval nem szolnek be...
2009. szept. 6. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Semmit. Ami volt megtörtént, nem idegelném még ezzel is magam. Nagyon sokszor beszóltak, lecsesztek, bántottak a tanárok, de szerintem ez is segíti az életre való felkészülést, mert a való élet ugyan ilyen. Bárki beszólhat az utcán, de nem veszem magamra, nem érdekel.

Igazából akkor nagyon haragudtam, amikor kicsesztek velem a tanárok, direkt rosszabb jegyeket adtak, utálatoskodtak, diszkrimináltak, de így utólag belegondolva nem érdekel. Elmúlt, szót sem érdekel.

Pedig még olyan tanárom is volt, akivel állandóan rémálmaim voltak, még az után is, hogy már egy éve nem jártam abba a suliba XD

2009. szept. 6. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
legszívesebben egy vázát vágnék hozzá.
2009. szept. 6. 22:43
 6/10 anonim válasza:
100%
kitépném a vörös haját :@ lenyeletném vele a kémia könyvet....
2009. szept. 6. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmit, sőt mosolyognék rá szerintem ez jobban zavarba hozná, mintha elkezdenék vele üvölteni. Amúgy is régen leszarom mi van velük, már érettséginél elfelejtettem az összes ilyen kis hülyeségüket, egy életre megszabadultam tőlük.
2009. szept. 7. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Én az angoltanáromnak már mindent elmondtam amit szerettem volna... 4 évig azt hallgattam mennyire nem vagyok jó semmire, lusta vagyok, ássam el magam, nem tanulok semmit, hülyék vagyunk, undorodik tőlünk, rossz ide bejönni stb stb. Aztán beiratkoztam nyelviskolába és három hónap alatt olyan szintre fejlődtem, hogy meglett a középfokú nyelvvizsgám és le is tettem az előrehozott érettségit. Ezek szerint mégsem az én szorgalmammal volt baj... Már nem hőbölögnék vele, csak magamat idegesíteném. A sulival idén még jogviszonyban vagyok, de tavaly a képébe nyomtam a nyelvvizsga bizonyítványomat nem kis lenéző vigyorral, az arckifejezését látni pedig megérte :D
2009. szept. 7. 19:48
 9/10 anonim válasza:
Én azt terveztem, hogy szalcsi után úgy is tudni fogom a címét, és elküldök egy szépen becsomagolt ajándékos dobozt egy kis fekáliával benne. :) Habár te sikátorosat kérdeztél... ott csak megijeszteném egy nagy HÚÚ-val
2010. máj. 21. 18:12
 10/10 anonim válasza:

Vicc:

Éjfél után felhívnám a tanáromat: -Alszik, tanár úr? -Igen, alszom. Miért?

Mert én még tanulok b..meg!

2011. dec. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!