OKJ-n, az első év végén szoktak buktatni?
Figyelt kérdés
Van egy tárgy, amiből igazából senki sem tudja hogy hogyan áll, mégpedig ez a programozás. Bejárok órákra rendesen, ott voltam a dolgozatoknál amiket az első félévhez viszonyítva jól írtam meg szerintem. Sajnos fél évben megbuktatott belőle a tanár. Csináltam már beadandót is, igaz, az osztályból csak max 3-4-en adták be, 11-en vagyunk. Mindig azt mondja, hogy megbuktat, de így kb. minden embernek 1-2 kivételével. Alapból kevesen járnak be erre az órára. Ma is egy beadandót csinálok meg holnapra, de ha beadandókat megcsinálom, meg ott voltam normálisan csak nem buktat meg nem ?2015. máj. 31. 12:33
1/4 anonim válasza:
Nem szeretnek buktatni. De aki meg akar bukni, meg tudja csinálni.
3/4 anonim válasza:
A jegyeid szerint mi a helyzet? Az számít, nem az, amit a tanár akar.
4/4 anonim válasza:
Meglehet csinálni. Nálunk az volt, hogy egy évet letudtunk éveleji vizsgákkal. Így csak 1 évet jártunk utána tavasszal vizsga... Évvégén 19 ből 5 fő bukott meg. Majd vizsgán még 5 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!