Idei SZIE-ÁOTK-ra jelentkezők, hogy sikerültek nektek az emelt biológia és kémia érettségi vizsgák?
Èn is duplàzni akartam, de miutàn kijöttem a kèmiàròl, csak nevetni tudtam h ezt mègis h gondoltam :D 35% lett, nàlunk a legjobb 65%. A bioszom szerintem 70% körül lesz. A matekot is elcsesztem 60% lett èpphogy, a magyar 72-74% körül. Az angol koràbban megcsinàltam az 96%. Amùgy most kicsit megnyugtattatok, mert èn ùgy gondoltam eddig h ha idèn nem vesznek fel, jövőre 19 èvesen màr tök öregnek fogok
szàmìtani :DDD
Igen, valószínű, hogy lejebb viszik...a nehéz érettségik miatt...és az eddigi statisztikák szerint sem lesz olyan nagyon magas idén...nézzétek meg, tavaly 418, előtte 415 volt a határ. Úgy számoltam, hogy nekem maxos szóbelikkel 425 pontom lesz, erre nagyon kicsi az esély mondjuk, de próba cseresznye...(kémiáról úgy jöttem ki, hogy tuti nem megyek el szóbelire)
Reálisabban számolva jövök ki olyan 410 körülire. Amivel valószínű, hogy az ÁOTK-ra nem, de DE-ÁOK-ra felvesznek...oda viszont nem szeretnék menni egyáltalán, szóval ez is motivál, hogy nem szeretnék Debrecenbe menni, főleg nem humán orvosira, mert nekem úgy érzem, az állatorvosi a sorsom. :D vagy majd kiderül...de amikor voltam nyílt napon, egész végig az járt a fejemben, hogy nekem ide KELL járnom...tanultam, tanultam és tanultam, de hát ennyi sikerült...amit nagyon sajnálok, de szerencse, hogy amúgy sem késtem évet, és ha jövőre vesznek fel, akkor is csak 19 éves leszek. :D Bár az összes ismerősöm azt mondja, hogy úgyis bejutok, és tényként kezeli, hogy én biza oda fogok járni...(szegények :( cserben hagyok mindenkit...)
Csak àllami.
Biosz szòbelin voltam, fehèrjeszintèzist hùztam. Ùgy ahogy elmondtam, de nem lett jò. Kèmia szòbelire nem megyek el, szerintem felesleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!