Ki izgul még rajtam kívül a kémia, biosz emelt írásbeli eredménye miatt, annyira hogy még a megoldókulcsba se mer belenézni és retteg június 2-től? :D
Nincs időm rettegni, mert minden időmet felemészti a szóbelire való felkészülés.
70% kémia, 80% bioszra számítok. Gyógyszerészet, Debrecen.
Apropó, az emelt szóbeli tételek (nem témakörök!) évente mind megváltozik, vagy csak egy pár, úgy mint a közepeké? Vagyis érdemes e tavalyiakból készülni, vagy teljesen fölösleges, max gyakorlásnak jó?
SE - FOK
75% biológia
90% kémia
Ilyesmire számítok.
3-as válaszoló, neked valószínűleg nincs okod aggodalomra :)
Ez az idei kémia azért elég szívás volt, mondjuk eléggé izgultam, biztosan ez is rontott a teljesítményemen, tehát nem fogom csak a feladatsort összeállító személyekre, ha esetleg nem olyan eredmény születne, amivel elégedett lennék...Én már 70-90%-ig bármit el tudok képzelni, ami azért szomorú, mivel az utóbbi évek feladatsorait kitöltve 95-97%-ot értem el mindegyiken.
Szeged, gyógyszerészet, kémiát a megoldókulcs alapján 60%-ra saccolom, a bioszt már tudom, hogy 70%.
Te hova jelentkeztél?
7-es válaszoló, ezeket a tételeket hol lehet megszerezni? :)
Én fogorvosira jelentkeztem. Pécsre szeretnék menni, ahhoz szerencsére elég egy 45%-os kémiát produkálnom, de egyszerűen mégis izgulok, mert sokat várok magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!