Ki izgul még rajtam kívül a kémia, biosz emelt írásbeli eredménye miatt, annyira hogy még a megoldókulcsba se mer belenézni és retteg június 2-től? :D
Köszönöm szépen! :)
A könyvet szerintem már nem veszem meg, de a másik link alapján nagy segítség, hogy tudom, milyen jellegű kérdésekre számíthatok :)
Én is a kormányhivatalon keresztül jelentkeztem, és a behívó mellé kaptunk egy másik lapot is, azon nekem ez szerepel:
"Tájékoztatom, hogy a kijavított írásbeli vizsgadolgozatát 2015. június 2-án 8.00 és 16.00 óra között tekintheti meg a vizsgabehívón szereplő helyszínen"
(tehát abban az iskolában, ahol írtam)
Egy e-mail azért nem árthat, jobb biztosra menni :)
Mindenképpen éljetek a betekintés jogával, hiszen elképzelhető, hogy pár pontot még lehet szerezni, ha valamilyen javítási "hibát" észrevesztek!
Egyébként sok sikert kívánok a felvételihez és az utána következő egyetemi évekhez! :-)
Kémia 37% ehh
Biosz 70% környéke...
SZIE-ÁOTK, Te hová jelentkeztél?
Már írtam, de akkor még egyszer... :)
fogorvosikra, első helyen PTE ÁOK
Nos...mindenkinek sok lelkierőt a holnapi napon a megtekintésre! :)
Aztán, aki szeretné, kérem írja meg az eredményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!