Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit tanultok/tanultatok...

Mennyit tanultok/tanultatok írásbeli és szóbeli érettségi között, hogyan osztottátok be a tételeket?

Figyelt kérdés

Most és régebben érettségizőket kérdezek.

Mennyit tanultatok naponta, és minden nap tanultatok szóbelire?

2015. máj. 22. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szóbeli előtt két nappal átolvasgattam a tételeket és ennyi.
2015. máj. 22. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem még ki sincsenek dolgozva... Az szerintem több idő, mint megtanulni. Idáig két tárgyból érettségiztem, a szóbelikre nem tanultam 2-3 napnál többet, bár ekkor csak egy-egy tárgyra kellett koncentrálni. Most is megoldom majd valahogy.
2015. máj. 22. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
most kezdem kidolgozni a magyar fele már megvan, törinek a fele is. angolra nem készülök, bioszt utolsó héten nézem/tanulom, abból nincs tételem
2015. máj. 28. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
én szándékosan hagytam az utolsó 2 hétre, mivel a rövidtávú memóriám arat, hosszabb távon már gondok lennének
2015. máj. 28. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!