Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szörnyű az osztályunk. Mit...

Szörnyű az osztályunk. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
13-14 évesek vunk, ezért most nagyon látszik a kamaszodás jelei. Van egy-két gyerek (pontosabban 4) aki nagyon tönkre teszi az osztközösséget. Egyszerűen foolytonos cikizések , szemétkedések játszódnak le. Csöndesebb tipus vok, ezért sosem merek vissza vágni... emellet a jegyeim is rosszak, és már nagyon kivagyok bukva. A fiúkat meg folyton a nagyhangú lányok érdeklik, pedig szeptember körül,én is naon elvoltam a fiúkkal!! Nagyon elegem van már!! Ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot?? Mikor fog ez elmúlni, ha most 7.-esek vunk??
2010. febr. 25. 17:04
 1/3 anonim válasza:

Hát ha mindig csöndes maradsz akkor sose fog elmúlni maximum csak még jobban fognak cikizni...

Állj ki magadért! Amúgy majd ha színvonalasabb középiskolába tanulsz tovább ott már kevesebb lesz a bunkó ember, ott más "etnikumok" lesznek... 8 ha érted mire gondolok):-)

2010. febr. 26. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:
hát, én már gimibe járok, ez a probléma... tudod, nyolc osztályos gimi...
2010. febr. 27. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Sulit váltani nem tudsz akkor ha rosszak a jegyeid.. Pedig lehet az lenne a legjobb.. Mert ha ők ilyen hangoskodók te pedig csöndesebb vagy akkor szerintem nem fog változni a helyzet.. normálisabb sulikban az oszt. közösség is jobb általában. Én azt tanácsolom koncentrálj a barátaidra meg azokra akikkel jobban kijösz, a nagyszájúakat meg hagyd vagy kerüld..
2010. márc. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!