Megfog buktatni?

Figyelt kérdés
fizikabol a jegyeim: 3, 5, 3, 2, 1, 1, 1, 2, 1. masodik felev a a 4-egyes es a kettes... meg van a 2.11 atlagba, de a tanar nem kedvel engem es celozgatott hogy a "bukasra allokkal talalkozunk a potvizsgan es o nyaron pihen. Szerintetek megbuktathat? felevkor 3-as voltam :(
2015. máj. 20. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk erre a választ? Másrészt egy dolog, Te milyen átlagot számolsz, megint más, hogy figyelembe veszed-e, az egyes jegyeknek milyen a súlyozása.
2015. máj. 20. 20:14
 2/5 anonim válasza:
én a helyedben tanulgatnék , mert ha igy átmennél , de a tanár buktatni akar akkor biztos , hogy még feleltet egyszer és nem ártana ha tudnál
2015. máj. 20. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
az egész suli egy vicc, örülök hogy túléltem azt a megaláztatást, tiszta szégyen hgoy milyen tanárok vannak
2015. máj. 20. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:

hát esetleg tanulj. menj odahozzá hogy szeretnéd az xy dolgozatot újraírni a jövőórán, mivel neked az egyes lett, de már felkészültél rá rendesen, megengedi -e?

ha látja hogy tényleg érdekel és ha felkészülsz legalább 4-esre akkor van rá esély. de akkor tényleg tanulj meg legalább egy anyagot rendesen...

mert egy félévben 4 egyes és egy kettes... az még egy engedékeny tanárnál is bukó

2015. máj. 20. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Második félévben jóformán semmit nem teljesítettél, jelentkezz javító felelésre, mert ez simán bukás.
2015. máj. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!