Megfognak így buktatni?
Én 7 hónapot vártam a szakvéleményemre!!!!! Úgy, hogy általános iskola 5. osztály óta jártam a helyi Nevelési Tanácsadóba foglalkozásra, így is csak 16 éves koromban kaptam meg a felmentésem, addig végigbugdácsoltam + fizettük a több tízezret a magántanárnak ami semmit nem ért, mert egyszerűen képtelen voltam felfogni + a tanár jóindulatán múlt minden évben, hogy átengedett.
Pont év vége volt mikor full bukásra álltam, és mondta a matek tanárom, (középiskola 10.o ) hogy nem fog velem kicseszni, mert tudja, hogy jövőre úgy is megkapom a felmentésem.
Szóval ez tanár függő, esetleg az igazgatóval próbálnék beszélni. Ha tényleg megkapod a felmentésed, nehogy már ezért keljen évet ismételned.
Egyébként hány éves vagy? Nálunk volt olyan tanár, aki azt mondta, hogy ha a gyereknek csak 17 évesen jutott eszébe felmentést szerezni, akkor ő már pedig akkor is megbuktatja, mert szerinte csak lusta. ( és amúgy valóban, az volt a célja, hogy ne kelljen matekból érettségizni)
És egyébként igen, kell a logopédiai vizsgálat, sőt még a pszichológiai is.
Vagyis nálunk a vizsgálat egy matekfelmérőből, egy pszichológia vizsgálatból, és egy magyar-nyelvtan vizsgálatból áll.
Ezek komplex dolgok, egyik kapcsolódik a másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!