Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megfognak így buktatni?

Megfognak így buktatni?

Figyelt kérdés
Matekból buktam meg év végén mert felmentést fognak nekem adni.Voltam pszichológusnál és logopédusnál a baj csak az,hogy a papír lehet csak egy hónap múlva lesz a kezemben. Egész nyáron nem matekoztam nem küszködtünk így matektanárnál mert azt mondták nyár végéig megkapom. Az iskola igazgató a tanárok mindenki tud róla azt mondták legyek nyugodt mellettem állnak de elkerülhetetlen,hogy ne menjek be pótvizsgára viszont semmit nem tudok. Attól tartok,hogy semmit nem fogok tudni a papírra írni és nagyon félek.

2014. aug. 26. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Logopedusnak mi koze a matekhoz? Nem dumalni kell, hanem leirni a levezeteseket meg kiszamolni a peldakat. Nem lehet, hogy egyszeruen ellogtad az egesze nyarat anelkul, hogy raneztel volna, es most a csodaban remenykedsz? Ha bemesz a potvizsgara es nem tudsz semmit, megbuktatnak es kesz.
2014. aug. 26. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom kedvem valaszolo de esetleg olvasd el megegyszer a kerdesem es ertelmezd :) sokaknak van ilyen problemaja elsoben alakult ki ez nalam ket matek tanar is elkuldott,hogy vizsgaljanak ki. Nem a nem akarasrol van szo hanem arrol,hogy nem megy. Minden mas tantargybol bukasra allnek es megbuktam volna ha errol lenne szo.
2014. aug. 26. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt ne tőlünk kérdezd meg, mi ezt nem tudjuk. Ha rendesek, átengednek, ha nem rendesek, nem. Mért kell 4 hónapot várni egy szakvéleményre? Érdeklődjétek meg a vizsgálat helyszínén, hogy nincs-e kész.
2014. aug. 26. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
én a helyedben azért tanultam volna..tudjuk milyen gyorsan mennek Magyarországon az ilyen dolgok..
2014. aug. 26. 18:42
 5/5 anonim válasza:

Én 7 hónapot vártam a szakvéleményemre!!!!! Úgy, hogy általános iskola 5. osztály óta jártam a helyi Nevelési Tanácsadóba foglalkozásra, így is csak 16 éves koromban kaptam meg a felmentésem, addig végigbugdácsoltam + fizettük a több tízezret a magántanárnak ami semmit nem ért, mert egyszerűen képtelen voltam felfogni + a tanár jóindulatán múlt minden évben, hogy átengedett.

Pont év vége volt mikor full bukásra álltam, és mondta a matek tanárom, (középiskola 10.o ) hogy nem fog velem kicseszni, mert tudja, hogy jövőre úgy is megkapom a felmentésem.

Szóval ez tanár függő, esetleg az igazgatóval próbálnék beszélni. Ha tényleg megkapod a felmentésed, nehogy már ezért keljen évet ismételned.

Egyébként hány éves vagy? Nálunk volt olyan tanár, aki azt mondta, hogy ha a gyereknek csak 17 évesen jutott eszébe felmentést szerezni, akkor ő már pedig akkor is megbuktatja, mert szerinte csak lusta. ( és amúgy valóban, az volt a célja, hogy ne kelljen matekból érettségizni)

És egyébként igen, kell a logopédiai vizsgálat, sőt még a pszichológiai is.

Vagyis nálunk a vizsgálat egy matekfelmérőből, egy pszichológia vizsgálatból, és egy magyar-nyelvtan vizsgálatból áll.

Ezek komplex dolgok, egyik kapcsolódik a másikhoz.

2014. aug. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!